Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с D-link DIR-635

Featured Replies

Здравейте на всички в форума.

Значи имам следният проблем днес си купих Wireless router D-link DIR-635 и не мога да му намеря от каде се настроива интернета мак адрес IP, gateway абе въобще всичките настроики. с него има диск и книжка обаче в тях няма никакво инфо пише само как да свържа всичко заедно.Моля помогнете?

• Автор
192.168.0.1

Значи това 192.168.0.1 Е виртуално IP.Аз питам как да си сложа останалата информация дето ми е към реалното IP, и реалната мрежа.

Ами прочети си хелпа, аз със с подобен Д-линк.

Накратко - пускаш рутера, включваш му лан кабела, намираш го от компютъра ти, и се закачаш.

След това пишеш ИП-то 192.168.0.1 и влизаш в настройките на рутера /юзера е admin, без парола/ и там си въвеждаш ИП-то и го настройваш.

Поздрави laugh.gif

• Автор
Ами прочети си хелпа, аз със с подобен Д-линк.

Накратко - пускаш рутера, включваш му лан кабела, намираш го от компютъра ти, и се закачаш.

След това пишеш ИП-то 192.168.0.1 и влизаш в настройките на рутера /юзера е admin, без парола/ и там си въвеждаш ИП-то и го настройваш.

Поздрави laugh.gif

Мерси много за инфото само че не разбрах едно- къде се пише ипто юзера и паролата и как да намера рутера от компютъра.Аз съм с Vista

Редактирано от kuramiianko (преглед на промените)

Ами прочети си хелпа!

Активираш Wireless Network Connection, ако си с лаптоп може и някъде да имаш копче за включване. В таскбара трябва да се появи иконка за безжичната мрежа. Кликваш върху нея и там трябва да видиш рутера, мрежата ще се казва Д-Линк, кликваш два пъти върху нея и трябва да се закачиш. Преди това си провери настройките на TCP/IP - трябва да не са въведени ип-то и днс-ите дадени ти от провайдера - тоест трябва да е на obtain an IP automatically.

След като си се закачил към рутера въвеждаш 192.168.0.1 във браузера който ползваш и трябва да ти излезе еран на който въвеждаш admin, а полето за парола оставяш празно и от там си правиш настройките на рутера.

Ползвай търсачката имаше тема за Д-линк ако се не лъжа, там е обяснено всичко подробно.

Поздрави :whist:

• Автор

Мерси много за инфото справих се, вече имам нет и то драфт, яко искаше ми дефо гейтлей и субнет маск и диенес за субнет писах 255.255.255.0 а за дефото и диенеса писах 192.168.0.1 еднакво и за двете и стана чудо. :ph34r::whist:

Нищо не разбрах, но няма значение.

От настройките на рутера си сложи парола и за достъп до настройките и за мрежата.

Дай му филтър по мак адрес и си скрий мрежата да не я виждат другите.

Поздрави laugh.gif

• Автор

Горе писах за настроиките на виртуалната мрежа, IP 192.168.0.x kato x e различно от 1 subnet mask 255.255.255.0 за defo gateway 192.168.0.1 DNS primary 192.168.0.1 останалото го оставих празно.А за мак филтрите аз съм ларж нека го ползват и другите аз не сам скрънза освен това не мога да ползвам целия дебит на връзката който може нека лапа.Иначе ако видя зор слагам парола и са дотук.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.