Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ъпргрейд на LGA775

Featured Replies

Значи конфигурацията и друг път съм я споменавал. Дъното, което е важно във случая, е EPoX 5EPA+ i915P. Според това нямам особено голям избор - или Pentium 4 или Pentium Extreme, Celeron-a го изключвам по подразбиране май. Въпроса е, че нямам идея какви са тия Extreme и каде да ги намеря. Сега съм със Pentium 4 модел 505 на Prescott 2,66Ghz, клокнал съм го на 3,33Ghz и все пак май не е достатъчно добър. Та мислите ли, че има смисъл да дам пари за някой по-нов (около 3,4-3,6Ghz) с 2MB L2 Cache (моя е с 1МВ) и дали ще си струва. Да кажа, че нова машина няма да видя скоро и мисля да наточа тази колкото може, като ще започна със смяна на видео картата от Asus Extreme N6600 256MB на Sapphire Radeon x1950Pro.

П.П. Дали може с някакъв Update на BIOS-a са се пригоди за C2D ?!? За жалост сайта на EPoX нещо е спрял (както винаги) и не мога да прочета никаква официална информация.

ОПА. Не знам защо съм пуснал темата тук. Извинете ме!!!

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Това дъно няма шанс за C2D моя съвет е събери 200-250$ за дъно поне с Р31,Р33 или Р35 което ще подържа и евнтуален следващ ъпгрейд с 45nm процесор и сега сложи към новото дъно един Е2160 и Ще ти трябва поне една пръчка рам ddr2.Eто какво предлагам:

GB P35-DS3L /P35/LGA775-$ 104.50

C2 DUO E2160 /1.8G/1M/BOX-$ 90.50

1GB DDR2 800 A-DATA-$ 32.20

общо:227,20$

това е по цени от most като продадеш старите части няма да ти излезе много солено

• Автор

Идеята е добра, но за момента имам по-голяма нужда от видео карта. Това усложнява нещата. Ако тръгна с нова дъно ще е когато имам пари за цяла нова конфигурация. Иначе мерси са предложението.

смени видео картата като начало.а по-натам ще смениш и дъно и процесора-стига да искаш.замисли се евентуално за пентиум д серията.според мен с един такъв процесор,една х1950,може би една платка още рам или ново захранване и ще закрепиш нещата.все пак ти знаеш бюджета ти какъв е и докъде ще стигне.това са ми предложенията,помисли над тях и направи както смяташ за добре.успех! :rolleyes:

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

От всичките ти въпроси, само този: "смяна на видео картата от Asus Extreme N6600 256MB на Sapphire Radeon x1950Pro." е с положителен отговор!

• Автор

Ок, мерси! Ще мина само с видео карта за сега, пък после ще мисля за цял компютър.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.