Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Google Adsense

Featured Replies

Днес се регистрирах в Google Adsense и май има проблем. Ето сайта ТуК вижте какъв странен бамер ми излиза. Пък и ето какво ми пише в профила: google.JPG

възможно ли е да не съм направил нещата както хората?

Редактирано от complex (преглед на промените)

Какъв точно ти е проблема,че нямаш пари в сметката си

• Автор

Не, че нямам пари, а при Adsense за съдържание пише - Няма налични данни. Това дали ще рече, че не съм сложил рекламен банер? И вижте дали банера в сайта работи правилно, защото има някакъв глупав текст само, не като на други места където пише ->Реклами by Google .

Не, че нямам пари, а при Adsense за съдържание пише - Няма налични данни. Това дали ще рече, че не съм сложил рекламен банер? И вижте дали банера в сайта работи правилно, защото има някакъв глупав текст само, не като на други места където пише ->Реклами by Google .

Избрал ли си канал за банерите?

Провери трябва да имаш поне един канал. Те служат за статисткика в случей че имаш реклами на повече страници.

Ако не е това дай-малко повече инфо.

• 2 седмици по-късно...

Отчитането не става на момента - трябва да изчакал от няколко часа до половин ден за да ти се покажат данните.

• 2 седмици по-късно...

Извинявам се че пиша в чужда тема

Аз се регистрах преди около 2 седмици и още не съм ми изпратили е-майл възможно ли е да са ми отхвърлили регистрацията

Екипът на Google съобщава и в двата случая на посочения e-mail. Със сигурност ще разбереш дали са те приели или са те охвърлили.

А колкото до питането на complex - аз като вляза в сайта всичко си е нормално. Рекламното поле си е наред и даже си пише Реклами от Google. Рекламните препратки си работят нормално.

И аз се извинявам, че не отварям нова тема за въпроса си, но съм сигурен, че е нещо елементарно и няма смисъл.

Значи въпроса ми е как точно да оформя данните си срещу полето "Street Adress: " по време на регистрацията към adsense. Трябва ли да пиша име на блок, апартамент, пощенска кутия? Никъде не намерих отговор в прав текст и пак се извинявам, че пиша в чужда тема. Също така срещу "postal code" трябва да напиша кода на България, на София или на квартала, от който съм?

П.п. Между другото забелязвам, че няма тема за общи въпроси, а мисля че си заслужава да има.

Редактирано от Th3_Br1Ck (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.