Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да направя сайт за видеоклипове?

Featured Replies

Искам да си направя сайт за видео клипове . ИСкам да си направя ето такъв сайт

----Видео Порталът------

-Добавяне на клипчета от vbox7 и не само от там а и от компютъра

-Мои клипчета(+изтриване)

-Любими клипчета(+премахване)

-Гледане на клипчета

-Коментиране на клипчета

-Промяна на профил

-Забравена парола

-Потребителска листа

-Клипчетата , които някой потребител е качил

-Търсачка

---------------------------------

----------Админ панел-----------

Променяне на клипчетата (име, линк към клип, линк към картинка, добавилият)

Изтриване на клипчетата

Променяне на коментарите (потребител, коментар)

Изтриване на коментарите

Ще ме насочите ли какво трябва да уча коя програма да сваля ако има книга хубава затова кажете я ще си я закупя ако трябва

Здравей!

Целиш се в нещо доста голямо, но няма лошо! Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!

Това, за което се сещам като за начало, за да можеш да си направиш такъв сайт е следното:

1. Доста стабилен хостинг със сериозен трафик.

2. Хостинга ти трябва да има поддръжка на бази данни като MySQL, PostgreSQL и подобни.

3. Също така на хостинга трябва да има server-side език от рода на PHP, Perl и други.

4. И не на последно място - плейър за видео файловете. В сайтовете от този род като че ли се предпочита Flash варианта. Откоро и Microsoft реализират подобен продук, с който обаче не съм запознат много добре!

5. HTML, CSS, JavaScript и езици от този род за направата дизайна на сайта!

За книги по темата:

Във форума има скция с линкове към книги за всяко едно от нещата!

Потърси в Google. Може там да има някаква система от този род, която да е open-source и ти само да я промениш според твоите нужди! Но все пак ще трябва да научиш всички неща, които съм ти изброил!

Мога само да ти пожелая успех!

• Автор
Здравей!

Целиш се в нещо доста голямо, но няма лошо! Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!

Това, за което се сещам като за начало, за да можеш да си направиш такъв сайт е следното:

1. Доста стабилен хостинг със сериозен трафик.

2. Хостинга ти трябва да има поддръжка на бази данни като MySQL, PostgreSQL и подобни.

3. Също така на хостинга трябва да има server-side език от рода на PHP, Perl и други.

4. И не на последно място - плейър за видео файловете. В сайтовете от този род като че ли се предпочита Flash варианта. Откоро и Microsoft реализират подобен продук, с който обаче не съм запознат много добре!

5. HTML, CSS, JavaScript и езици от този род за направата дизайна на сайта!

За книги по темата:

Във форума има скция с линкове към книги за всяко едно от нещата!

Потърси в Google. Може там да има някаква система от този род, която да е open-source и ти само да я промениш според твоите нужди! Но все пак ще трябва да научиш всички неща, които съм ти изброил!

Мога само да ти пожелая успех!

Ами за такъв хостинг суперхостинг мисля но иначе благодаря почвам да уча HTML, CSS, JavaScript защото искам да направя такъв сайт а на готово никой няма да ми го напрай ;)

Ами за такъв хостинг суперхостинг мисля но иначе благодаря почвам да уча HTML, CSS, JavaScript защото искам да направя такъв сайт а на готово никой няма да ми го напрай ;)

Не забрявай PHP и MySQL, която е най-честата комбинация от server-side език и база данни!

И още веднъж ти пожелавам успех и страшно много упоритост biggrin.gif !!!

Редактирано от oggy_bogy (преглед на промените)

Каза че иска както от vbox така и от компютъра да се качват клипове , тези клипове ще трябва да се конвертират към FLV формат което жестоко натоварва компютрите особено когато става въпрос за конвертиране на много клипове в един момент , да не забравяме много голям хард диск за да не се налага след това да се закупува.. общо взето много работи трябват и от една страна е по-добре да не се захващаш , защото то не е само да го направиш за което ще се искат много пари а и след това и за реклама.. и то сериозна реклама . Ако смяташ да се занимаваш с това , трябва системата да е авторска тоест да платиш да ти я напишат което също не е ефтино , не че е задължително просто е препоръчително защото инъче изглежда ламерско.. абе много работи трябват : ) има още за изброяване но сега не мога да се сетя .

Редактирано от rosen92 (преглед на промените)

Абе въобще за сам човек работата е страшно много!!! Да не говорим, че са необходими и сериозни фнансови ресурси като за начало!

• Автор
Абе въобще за сам човек работата е страшно много!!! Да не говорим, че са необходими и сериозни фнансови ресурси като за начало!

Eто вижте това сам човек го направи всички неща които поисках да ги направя но мая сайт ги има тук http://www.it-bg.org/v/index.php

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.