Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ATI RADEON IGP 345M TV OUT

Featured Replies

Значи имам лаптоп HP Compaq nx9010 със гореспоменатата карта (ATI RADEON IGP 345M) с изход за TV OUT но поради някъква причина не мога да го подкарам. На първо време неможах да намеря S-Video > чинч кабел за ATI (със 7 пина) но намерих преходник но изобщо не тръгва дори още преди XP-to не изкарва образ на ТV-то. Драйверите са най-новите и единствените възможни от сайта на HP (Тези от ATI.com не стават както и не могат да бъдат инсталирани никакви каталисти - няма подръжка за HP). Все пак и със тези си имам контрол панел всичко но просто пише, че е not connected TV.

Каква може да е причината трябва ми оригинален кабел за ATI или някакъв друг пиниз има? :wors: Ако е така откъде мога да го намеря в София.

А разпознава ли ти въобще телевизора? Разгледай този контрол панел и виж дали няма едно бутонче "force" - за да опиташ да го накараш да си намери телевизора. Изключи и кабела на кабелната ако има, защото в някои случай той прави проблем. Провери пак чинча дали е на правилния вход на ТВ-то.

• Автор
А разпознава ли ти въобще телевизора? Разгледай този контрол панел и виж дали няма едно бутонче "force" - за да опиташ да го накараш да си намери телевизора. Изключи и кабела на кабелната ако има, защото в някои случай той прави проблем. Провери пак чинча дали е на правилния вход на ТВ-то.

<{POST_SNAPBACK}>

В какъв смисал дали го разпознава? И при boot-ването не изкарва образ както казах. Да четох на едно друго място за "force" но го няма при мен. Иначе пробвам на 3 различни ТВ-та във всички дупки що има съм ръгал но нищо... :wors: и на антената изключвам да.

Изключвам ТВ, антената , изключвам PC-то. Свързвам. Включвам ТВ, включвам PC-то. Сменям измежду различните AV канали... но никъде нищо не излиза.

Редактирано от kekc (преглед на промените)

Може проблемът ти да идва от самият преходник.Пробвай да си намериш друг кабел или друг преходник.

Ако нямаш входно омическо съпротивление от 75 Ома на телевизора и с "ядрен удар" няма да го подкараш ( BIOS разчита на този ток).

Ами как да го постигна

<{POST_SNAPBACK}>

Предполагам, че това е въпрос към мен.

Много просто, аз съм го казал-омическо съпротивление от 75 Ома под формата на резистор в първия магазин за радиодетайли.Купуваш и запояваш преди входния разделителен (електролитен-предполагаем) кондензатор на видео входа по ниска честота.Това е "проблем" на модели телевизори Funai, LG.След тази интервенция протича детектиращ ток и BIOS съответно Windows разбират за наличието на прикачено хардуерно устройство.Съответно вторият монитор се осветява (в опциите на видеокартата) при клониране на тв изхода и играта заспива.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.