Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си преведа от Японски?

Featured Replies

Здравейте!

Случайно попаднх на този сайт и ето ме вече тук!

Та на въпроса ми.Миналата година си купихме климатик Mitsubishi MSZ SV 22T и превода беше всичко на всичко една страница на дистанционното, на което не бяха обяснени една трета от копчетата.Оказа се, че само за нега японците са изписали 22 страници, слава богу половината в картинки, та се справяме все някак до сега.Искаме обаче да се възползваме от повече от функциите му.

Ако някой може да помогне предварително благодаря!

Поздрав алекс63

Здравейте!

Та на въпроса ми.Миналата година си купихме климатик Mitsubishi MSZ SV 22T и превода беше всичко на всичко една страница на дистанционното, на което не бяха обяснени една трета от копчетата.Оказа се, че само за нега японците са изписали 22 страници, слава богу половината в картинки, та се справяме все някак до сега.Искаме обаче да се възползваме от повече от функциите му.

Поздрав алекс63

Пробвай с ТОВА... но не мога да ти гарантирам нищо, платено

и това безплатно...

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

Здравей, колега/колежке! И аз имам подобен проблем с дистанционно за MITSUBISHI SV257W. Нямам никакво упътване. Ако си намерил/а нещо, ще съм благодарен да ми пишеш на [email protected] и още веднъж благодаря предварително.

Сканираш с новия ABBYY FineReader (последната версия поддържа японски), после - тук, тук или тук. Само... преведи си го на някакъв друг език, различен от български, та да не ти трябва още един превод...

• 2 седмици по-късно...
Здравейте!

Поздрав алекс63

Аамм ... пич аз съм учил японски ... ако успееш да го сканираш или да го препишеш ще е добре ... ще направя к'вото мога :speak:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.