Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да огранича правата на потребителски акаунт в Windows XP

Featured Replies

Здравейте !

как мога да на Windows XP да огранича правата на акауд

искам примерно акаунда "Петър" да няма право да инсталира програми, и да не може да пише във дяла C:// ( където е инсталирана ОС )

помня, че имаше и някакви програми за целта .. :)

Редактирано от stanley56
Грешен раздел (преглед на промените)

Наи лесно става при създаване на акаунта,давате ограничени права и готово

не мпже да се трие инсталира и т.н

така пак може да се инсталират програми и да се пише във С://

byba75

как от къде стажа номера ?

Start > Control Panel > User accounts - Learn about : U.Acc. types и виж какви права имат ограничените акаунти , мисля че ще те удовлетворят

Къде е това?

Ето :post-107556-1193499183.jpg

Дияна, правилният начин за тези настройки е през Груп политиките, но е доста сложничко и обемно за обяснения, предлагам ти по-простия вариант - на картинката съм показал как бих ти ограничил правата на моя комп за диск С: :question: Ако потребителя е от групата на Users, той автоматично няма права да качва нови програми или да ги премахва и т.н. Ако не си пипала настройките в полисито, трябва да направиш така:

слагам директния линк към картинката, че нещо не се харесват с таговете на форума: http://aycu35.webshots.com/image/32594/200...06843944_rs.jpg

пробвай различните видове настройки и ограничения за оптимален вариант за теб

Редактирано от kmvasilev (преглед на промените)

Дияна, правилният начин за тези настройки е през Груп политиките, но е доста сложничко и обемно за обяснения, предлагам ти по-простия вариант - на картинката съм показал как бих ти ограничил правата на моя комп за диск С: ;) Ако потребителя е от групата на Users, той автоматично няма права да качва нови програми или да ги премахва и т.н. Ако не си пипала настройките в полисито, трябва да направиш така:

слагам директния линк към картинката, че нещо не се харесват с таговете на форума: http://aycu35.webshots.com/image/32594/200...06843944_rs.jpg

[/quot

Само, че при мен вместо Security има бутон Sharing!!!

• 1 месец по-късно...
Дияна, правилният начин за тези настройки е през Груп политиките, но е доста сложничко и обемно за обяснения, предлагам ти по-простия вариант - на картинката съм показал как бих ти ограничил правата на моя комп за диск С: ;) Ако потребителя е от групата на Users, той автоматично няма права да качва нови програми или да ги премахва и т.н. Ако не си пипала настройките в полисито, трябва да направиш така:

A може ли да ми кажете как да ми излезне "SECURITI", защото ми излиза вместо него "SHARING"!?

A може ли да ми кажете как да ми излезне "SECURITI", защото ми излиза вместо него "SHARING"!?

My Computer - > Tools -> Folder Options -> View -> махаш отметката на Use Simple File Sharing

Другото условие е дяла да ти е форматиран в NTFS файлова система, защото FAT32 не поддържа групови политики за права.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.