Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с N80

Featured Replies

Сутринта вадих батерията и сега на всяко пускане и включване ме пита за дата и час.Какво да направя по въпроса?

Сутринта вадих батерията и сега на всяко пускане и включване ме пита за дата и час.Какво да направя по въпроса?

Пробвай да му зададеш да се сверява от мрежата....

Ами за този телефон бях чел че бил много бъгав......

Незнам дали е вярно но..

И при мене е същото.При всяко изключване и след това включване ми иска сверяване дата-час.Че даже и копчетата за избор и назад не работят.Т.е. проработват от време на време.Според мене е софтуерен проблема.Та някой да ме светне как да си сменя софтуера.Знам горе долу как става,но не знам после как да му вмъкна бг меню.

• Автор

Aз моя го оставих днес в сервиза да го флашнат,ще се обадят до два дена и ще кажа.

ОК!Ще чакам с нетърпение.Той моя има още много време гаранция,но наблизо няма добър сервиз и за това ми е мъка и искам да се науча сам да го сменям.

Момчета, напоследък доста хора ме питат за тази операция. Лесна е, правил съм я няколко пъти. Довечера ще спредна една статия как става , подробно със скрийншотове ще бъде обяснено. dragozow, не си давай парите по сервизи.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

• Автор
Момчета, напоследък доста хора ме питат за тази операция. Лесна е, правил съм я няколко пъти. Довечера ще спредна една статия как става , подробно със скрийншотове ще бъде обяснено. dragozow, не си давай парите по сервизи.

Не ги давам,гаранционен е.Имам остатъчна гаранция още 19 месеца.Каквото и да е станало трябва да го оправят,още повече че съм човек който си пази вещите и телефончето не се различава от ново.

• Автор

Още няма развитие,в сервиза е.Днес трябваше да е готов ама не беше още,ще постна като има развитие.

• Автор

Готов е,грешката си е на Симбиана и казаха че се случва често.

Хаха... Това се случва и на обикновенните телефони на нокия - боклуците без симбиан. Пф нокиа...

• Автор

Добре че е софтуерно,не изгарям от желание някой с дебели пръсти да ми разглобява смарта па макар и да разбира какво прави.

Да бе, наистина няма свестни български сервизи. Един френд веднъж си занесе телефона да му оправят джойстика. Е, оправиха му го, но му бяха сменили и самият TFT дисплей(!!!) с друг, който имаше един изгорял пиксел! А на светлина като го гледаше ми каза, че под стъклото на дисплей-я вижда и боклуци, които преди сервиза по негово мнение не ги е имало преди. Иначе джойстика му оправяли...

Ох, да не навлизам с подробности, но за така и така съм почнал. Един друг пък, който имаше скъп телефон на нокиа със симбиан за над 1200 лева, се оказа дефектен. И като го занесъл в сервиза, не искали да му го сменят с друг, а му казали " ами ние ще го вземем и ще го пратим на производителя в чужбина да го тества"... Нямам коментар в случая просто... Ако желаете мога и да ви кажа коя е тази фирма :).

О, знам и за още много други случки от нашите прекрасни родни "сервизи".

Ние я очакваме! laugh.gif

Аз си ъпдейтнах софтуера с Nokia Software Updater,но проблема с часа и датата си остана.Както и проблема с бутоните.(писах по горе).За съжаление трябва да си потърся 2 годишната гаранция и да посетя сервиза на фирмата от която съм го купил.Забелязах,че ми се появиха някои нови неща,като например меню "ПомщWLAN".

• Автор
Аз си ъпдейтнах софтуера с Nokia Software Updater,но проблема с часа и датата си остана.Както и проблема с бутоните.(писах по горе).За съжаление трябва да си потърся 2 годишната гаранция и да посетя сервиза на фирмата от която съм го купил.Забелязах,че ми се появиха някои нови неща,като например меню "ПомщWLAN".

Да,помощника го им в последната версия на софта както и иконата на декстопа за wlan.Инае тия в моя сервиз бяха коректни(не очаквах много).На момента се обадиха като го оправиха.Бях помолил да не го издраскат покрай ремонта и не го направиха.

Проблема с бутоните може да ти е, защото ти е стара клавиатурата. Наскоро и при мен се появи на моята N70. Понякога бутоните работят, понякога - не. Просто ще си купя нова, тази е на година и половина и е доста износена.

Учуди ме факта,че имам и бг меню.Сега като не ми работят двата бутона-не мога и номерата от сим-картата да ги копирам на телефона.Неприятно е да дадеш толкова много пари и телефона да се развали за кратко време.Преди това карах с СониЕриксон К700 повече от 3 години без никакви забележки.Че даже още си го ползвам.

• 2 седмици по-късно...

Занесах го най сетне в сервиса на Алфа Копи на ул."Искър"4.Казаха най малко след 3 седмици ще е готов.Ще пиша какъв е бил проблема.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.