Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с резолюция 1440x900 на LCD монитор

Featured Replies

Имам един проблем с широкоекранен LCD монитор.В книжката пише,че трябва да работи на 1440x900,а аз нямам такава.Дадоха ми диск с драйвъри,но Уиндоуса не иска да ги приеме.сСвалих си други драйвъри на видеокартата,но и с тях не стана.Има ли вероятност видеокартата да не поддържа тази резолюция?Картината ми е много разпъната и ме дразни,затова моля за помощ.Благодаря предварително

Редактирано от stanley56
Неясно заглавие (преглед на промените)

Каква ти е видео картата?

• Автор
Каква ти е видео картата?

Ами,дъното е с вградена видео и звукова карта.АsRockK7S41GX

А каква е максималната резолюция,на която ти позволява?

Погледни ето тази тема:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=60411

П.П.Благодарности на zebo_dino-той си знае защо :)

• Автор

Инсталирах нови драйвъри и се появи тази резолюция,обаче монитора не иска да потегли на 1440x900.Явно видеото не става.Връща ме на 1152x864.Благодаря ти.

Редактирано от mmtomova (преглед на промените)

Погледни все пак на скоростта на обновяване на екрана.Задай й 60 херца и пак пробвай на 1440x900

.....................че трябва да работи на 1440x900,а аз нямам такава.Дадоха ми диск с драйвъри....................

Не го приемай като зайждане .............. ама защо подяволите ти е тази резолюция :clap: ?

Не го приемай като зайждане .............. ама защо подяволите ти е тази резолюция ;) ?

Ами защото на някои широкоекранни монитори като моя Бенк 19" например никоя друга не върши работа

Ами защото на някои широкоекранни монитори като моя Бенк 19" например никоя друга не върши работа

ето това пък защо?

П.П. Да ми е честит и пост номер 1000 ;)

• Автор

Ами защото много ми е разпъната картината,а в магазина като го пробвахме на 1440x900 беше с перфектна картина,затова.

В началото е кофти докато се свикне с широкоекранните монитори.но след това всичко е чудесно.пробвай на по-ниска резолюция като променяш както ти казах скоростта на обновяване на екрана.Пробвай на всички възможни от 60 до 75(60,70,72,75) все на някоя би трябвало картината да ти хареса.Понякога на някой от тези честоти наистина картината е леко сплескана. cool.gif

ето това пък защо?

П.П. Да ми е честит и пост номер 1000 ;)

Ето защо , човекът го е обяснил

• Автор

Имам само 2 честоти - 60 и 75,но на нито една не иска да тръгне.Май няма да ме огрее ;)

Имам само 2 честоти - 60 и 75,но на нито една не иска да тръгне.Май няма да ме огрее :)

Погледна ли тази тема?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=60411

Така, така... разглеждайки тук в секцията с BIOS-ите виждаме версия 2.5 и прочитаме какво поправя тя:

1.Update VGA BIOS to Rev. 6330 to support some special resolution, such as 1440x900.(Please update new VGA driver also.)

Просто си обнови BIOS-a на дъното с последната версия, инсталирай последните драйвери и проблемът ще е решен.

• Автор

Няма да мога сама да си ъпдейтна биоса.Благодаря ви на всички

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.