Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За ъплоудърите

Featured Replies

Извинявам се за малко глупавата тема,но има един въпрос,който живо ме интересува.Във всички сериозни интернет сайтове има различни длъжности,от рода на администратори,модератори,ъплоудъри и други.За администраторите и модераторите,знам че са от управителното тяло на един сайт и не се съмнявам,че са негови щатни служители.Интересува ме как стои въпросът с т.н. ъплоудъри в торент-сайтовете.Те играят много важна роля в един торент-тракер,т.к. това са хората,които качват торентите в тези сайтове.Не знам това,дали е някаква тайна,но никъде не съм срещал информация по този въпрос.Става дума за следното:какъв е статуса на тези хора? Това щатни служители в сайта ли са/получаващи съответното възнаграждение/,доброволци-ентусиасти ли са или нещо друго?

Редактирано от socrates (преглед на промените)

Аз лично съм бил ъплоудър в вече затворените торенти на дата.бг!Там нямаше никакво възнаграждение.А и аз не съм искал-всичко свързано с компютри ми е изключително приятно и го върша с удоволствие.

По просто казано,мога ли да "работя",като ъплоудър?

Не.Нито един торен тракер по света не дава парични възнаграждения на ъплоударите си.Дори напротив, ако искаш да си качествен uploader може да се окаже че ти трябва да харчиш пари

Редактирано от jadreniq (преглед на промените)

Ъплоудърите са доброволци-ентусиасти,които го правят за удоволствие а не за пари.

Има тракери на които можеш да качваш и без да имаш статус на ъплоудър и такива на които се иска одобрението на екипа за да те направят ъплоудър. Всеки може да стане уплоудър стига да има добър нет,висока скорост на ъплоудване и да има от къде да се снабдява с дадените файлове за качване.

Напротив. Много от торент сайтовете с малък претайм изкарват изключително добри пари. До преди година знаех тракер, който изкарва по 3000$ месечно, но и техните сървъри, с които сийдваха струваха маса пари. Ако имаш изключителни неща, които можеш да предложиш, би могъл да изкарваш и много добри пари :)

Ако имаш изключителни неща, които можеш да предложиш, би могъл да изкарваш и много добри пари :)

какви са тези изключителни неща?

Редактирано от jadreniq (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всички,които ми отговориха. В Калдата винаги съм получавал ценни съвети и съм намирал отговор на въпросите,които ме интересуват.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.