Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GSM с добро възпроизвеждане на MP3 за около 200лв. ?

Featured Replies

По принцип съм фен на Nokia и съм си харесал 3110 и 5200, като подходящи по цена, но не мога да намеря достоверна информация за това колко добре възпроизвеждат MP3- ойки. Ако някой може да даде някаква информация , а и абсолютно приемам предложения за други телефони и модели , за около 200 и малко над това. Не съм наивен и не очаквам чудеса , просто искам да разбера , как стои този въпрос в този клас. Благодаря предварително!

По принцип съм фен на Nokia и съм си харесал 3110 и 5200, като подходящи по цена, но не мога да намеря достоверна информация за това колко добре възпроизвеждат MP3- ойки. Ако някой може да даде някаква информация , а и абсолютно приемам предложения за други телефони и модели , за около 200 и малко над това. Не съм наивен и не очаквам чудеса , просто искам да разбера , как стои този въпрос в този клас. Благодаря предварително!

Alcatel OT-E801

Посети моят уебсайт

biggrin.gif

Здрасти, телефоните, които ти си предложил не съм ги пипал и не знам как свирят. На мен много ми допада как свири Nokia 6233. На високоговорител звука е доста силен и чист. С малко игра по еквалайзера се постига и малко отгоре. На слушалки звука е приличен и смея да твърдя, че се доближава до W-сериите на Сони Ериксон. Нокиа 6233 може да я намериш за около 200 лева втора употреба.

Успех!

MOTOROLA E 398 има стерео звук и бас и вграден МР3 player + flash карта. Можеш да я намериш 2-ра ръка по евтина или нова малко над 200.

• Автор

Балгодаря много за мненията. Бих искал само да уточня, че не смятам да ползвам оригиналните слушалки към телефоните, а бих искал да си пригодя , ако се наложи, от онези малките, викат им вакуумни мисля, с гумените накрайничета, които влизат дълбоко в ушния канал и го уплътняват, като W серията на Sony (ама съм скромен, а ), ако това е възможно със прост адаптор или нещо такова. Подозирам, че говоря пълни глупости в момента sad.gif И все пак някои има ли мнение конкретно за тези два телефона ?

след като искаш такива слушалки, просто си вземи сониериксон, w200 чисто нов е 200-250, или какъвто и да е сониериксон втора употреба, от к750 насам са с еднаква букса, такива слушалки неоригинални съм гледал за 10 лв в хенди или мсвят, не помна и беха разглобяеми, така че можеше да им се включва всичко с 3,5мм, само за w200 незнам в комплекта какви са, че на картинка съм го виждал с обикновени, аз имам плеар с такива слушалки - с гуми и 3,5 букса, та ако имаш такива слушалки и за нокиа има съставни слушалки, но незнам да се продават ментата, а оригиналните не са евтини, в тоя форум или в друг четех за некви самоделни, ако те влече си преправи

Просто си вземи един мп3 плеър за 120 лева и една нокия 1110i. Хем имаш батерия на телефона 1-2 седмици, хем звука от плеъра е перфектен.

• 2 седмици по-късно...

w200i.jpg

Аз наскоро си взех SE W200i за сега съм много доволен от телефончето. Единствените недостатъци, е че камерата е гадна и дисплея не е от най- качествените, но има слот за М2 карти и радио.

Телефона го закупих от http://www.mobilebulgaria.com/. В него намерих оферта за 190 лв. + доставка (в моя случаи доставката е 4,70 лв.). В кутията намерих допълнителни аксесоари (колонки към телефона, 128МВ М2 карта памет, калъфче с връв, диск с софтуер, кабел за уредба, дата кабел, задължително хендсфрее) както и гаранция от 24 месеца. Промоционалния пакет е предоставен от movistar и затова има техен допълнителен софтуер (но на мен неми пречи).

:)

Редактирано от Silver_Angel (преглед на промените)

Аз имам 3110,само камерата е 1.3МП,всичко останало е на 6,но на мен лично не ми трябва камера,имам си апарат ако и ти си така си го взимаи.MP3 си е с добро качество

Здравей! Не съм чувал как свири 5200 ,но съм чувал как свири 5300. 5300 свири доста силно и чисто. Сигурно и 5200 свири силно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.