Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свързване на охладители.

Featured Replies

Проблема ми е следния:

попаднаха ми 2 вентилатора от един стар компютър.Искам да ги свържа към сегашния ми комп да изкарват топлия въздух от кутията.Някои може ли да ми каже как да ги свържа към захранването щото тия вентилатори са с някакви странни щифчета накрая.

Проблема ми е следния:

попаднаха ми 2 вентилатора от един стар компютър.Искам да ги свържа към сегашния ми комп да изкарват топлия въздух от кутията.Някои може ли да ми каже как да ги свържа към захранването щото тия вентилатори са с някакви странни щифчета накрая.

снимай щифчетата и си кажи кво ти е дъното. другия начин е да ги свържиш буксата с тока дето имаш такава в сидито например

• Автор

Нямам възможност да снимам(нямам с какво). На една букса са свързани вентилатора,високо говорите,диодчето за харда и копчето за пускане и спиране.Дъното ми е ASUS P5S800.Иначе това за сидито не ми стана много ясно какво искаш да кажеш.

Редактирано от masters0n (преглед на промените)

Нямам възможност да снимам(нямам с какво). На една букса са свързани вентилатора,високо говорите,диодчето за харда и копчето за пускане и спиране.Дъното ми е ASUS P5S800.Иначе това за сидито не ми стана много ясно какво искаш да кажеш.

ето виш кво искам да кажа

638904_orig.jpg

виш как ми са свързани вентилаторите на страничния капак. тая букса дето влиза в дивидито нали е знаеш за тока. нали имаш още старчащи такива. ползвай една да и сложиш това

ZM-mfc1.JPG

ако не пасват буксите на вентилаторите режеш кабелите и свързваш.

ама най лесно е да ти кажа да си купиш вентилатори за кадето ти трябват ако ваобще ти трябват

:help wanted3:

• Автор

Благодаря много ми помогна. Свързах ги към захранването.Сега всичко ок.

като стане дума за охлаждане питай майстора :yanim:

• Автор

Разпробих малко кутията и сложих 2 1200мм перки да вкарват въздух и 2 малки да изкрават.Разположението е същото като твоите.За на дъното,харда и видеокартата температурата е 5-6 градуса по-ниска,но не съм доволен все още от температурата на процесора.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.