Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Онлайн медицинска библиотека

Featured Replies

Здравейте! Опитвам се да намеря няколко книги на Thieme - може ли да ми помогнете?! Bone and joint disorders - Francis Burgener , Martti Kormano Teaching Atlas of Interventional Radiology - Saadoon Kadir Imagine strategies for the knee - Juergen Maeurer Imaging Strategies for the Shoulder - Juergen Maeurer Teaching Atlas of Musculoskeletal Imaging - Munk , Ryan Teaching Atlas of Brain Imaging - Fischbein / Dillon / Barkovich Teaching Atlas of Chest Imaging - Parker / De Christenson / Abbott Teaching Atlas of Head and Neck Imaging - Lufkin / Borges / Villablanca Teaching Atlas of Spine Imaging - Ramsey Teaching Atlas of Vascular and Non-Vascular Interventional Radiology - Funaki / Lorenz / Van Ha Interactive Teaching Atlas of Urologic Imaging, CD-ROM - Older БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!!

• Отговори 747
  • Прегледи 693,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чудесна тема neoscanner. Макар и литературата, която предоставяш да не е с компютърна насоченост, смятам, че темата ще бъде доста интересна за много потребители. Нека и аз да се включа с няколко лин

• И на мен ми стана интересно коя е лабораторията.

• Trichocephalus
    Trichocephalus

я пробвай да си дръпнеш ето от тук : http://million-knig.ru/75444.html в архива го има въпросния учебник

Публикувани изображения

Здравейте, Някой може ли да ми помогне, нужен ми е достъп до едно списание – Cognitive, affective and behavioral neuroscience (Ingenta Connect). Много благодаря :)

Здравейте,

Някой може ли да ми помогне, нужен ми е достъп до едно списание – Cognitive, affective and behavioral neuroscience (Ingenta Connect).

Много благодаря :)

Тук се публикуват доста пароли, за всички нуждаещи се.

Здравейте! Търся ей тия книжки от доста време, ако някой има възможност да помогне, ще бъда благодарен! Oxford Handbook of Acute Medicine, 2/e Oxford Handbook of Clinical Specialties, 7/e Oxford Handbook of Critical Care, 2/e Oxford Handbook of Emergency Medicine, 3/e Oxford Handbook of Cardiology Oxford Handbook of Endocrinology and Diabetes Oxford Handbook of Gastroenterology and Hepatology Oxford Handbook of Respiratory Medicine

Здравейте! Търся ей тия книжки от доста време, ако някой има възможност да помогне, ще бъда благодарен!

Oxford Handbook of Emergency Medicine, 3/e

Oxford Handbook of Respiratory Medicine

Цък,

цък,

Тези успях да намеря.

Dear Friend I need this paper. Current Cardiology report. Volume 9, Issue 6: November 2007 b-Blockers: No Longer an Option for Uncomplicated Hypertension Sripal Bangalore, Gayathri Kamalakkannan, and Franz H. Messerli Thanks in advance

Много ви моля да ми дадете някой линк към (новия) учебник по Вътрешни Болести, така като и някой линк към учебник по педиатрия - на БГ език! Благодаря много предварително!

Здравейте, приятели! Нуждая се от помощ.Търсих много,но не успях да намеря следните книги. ATLAS OF GYNECOLOGIC SURGERY The Fetus in Three Dimensions-Imaging, Embryology & Fetoscopy- by Asim Kurjak An Atlas of 3d and 4d Sonography in Obstetrics and Gynecology Благодаря Ви много предварително.

Много ви моля да ми дадете някой линк към (новия) учебник по Вътрешни Болести, така като и някой линк към учебник по педиатрия - на БГ език!

Благодаря много предварително!

Учебник по педиатрия доколкото знам не циркулира в мрежата. А кой по-точно е новия учебник по вътрешни?

Здравейте, приятели!

Нуждая се от помощ.Търсих много,но не успях да намеря следните книги.

ATLAS OF GYNECOLOGIC SURGERY

The Fetus in Three Dimensions-Imaging, Embryology & Fetoscopy- by Asim Kurjak

An Atlas of 3d and 4d Sonography in Obstetrics and Gynecology

Благодаря Ви много предварително.

Предлагам да погледнеш в medicalheaven и gigapedia , ако не ги намериш там е малка вероятността исканите книги да се появят отнякъде другаде (според опита ми в книготърсенето).

Ако не ме лъже паметта учебникът е на Проф. Кръстев (тъмно син). От приятели знам, че го има в нет-а, но може би мн. малко хора го имат :lol6:

Редактирано от spokoen (преглед на промените)

Ако не ме лъже паметта учебникът е на Проф. Кръстев (тъмно син).

От приятели знам, че го има в нет-а, но може би мн. малко хора го имат :)

Имам го, ето линк.

Редактирано от Karko (преглед на промените)

Да си жив и здрав! Благодаря ти много! Целия учебник ли е? Учебника по Детски Болести ще успееш ли да го намериш? Благодаря много !!!

Здравйте, колектива на нашата лаборатория се опитваме от известно време да намерим две сатии, но за съжаление не успяваме. Моля за помощ. Благодаря ви предварително Ето ги статиите Pommier Y, Johnson AA, Marchand C. :Integrase inhibitors to treat HIV/AIDS. Nat Rev Drug Discov. 2005 Mar;4(3):236-248. Di Santo R, Costi R, Roux A, Artico M, Lavecchia A, Marinelli L, Novellino E, Palmisano L, Andreotti M, Amici R, Galluzzo CM, Nencioni L, Palamara AT, Pommier Y, Marchand C.: Novel bifunctional quinolonyl diketo acid derivatives as HIV-1 integrase inhibitors: design, synthesis, biological activities, and mechanism of action. J Med Chem. 2006 Mar 23;49(6):1939-45. Благодаря пак!

Здравйте, колектива на нашата лаборатория се опитваме от известно време да намерим две сатии, но за съжаление не успяваме. Моля за помощ. Благодаря ви предварително

Ето ги статиите

Pommier Y, Johnson AA, Marchand C. :Integrase inhibitors to treat HIV/AIDS. Nat Rev Drug Discov. 2005 Mar;4(3):236-248.

Di Santo R, Costi R, Roux A, Artico M, Lavecchia A, Marinelli L, Novellino E, Palmisano L, Andreotti M, Amici R, Galluzzo CM, Nencioni L, Palamara AT, Pommier Y, Marchand C.: Novel bifunctional quinolonyl diketo acid derivatives as HIV-1 integrase inhibitors: design, synthesis, biological activities, and mechanism of action. J Med Chem. 2006 Mar 23;49(6):1939-45.

Благодаря пак!

Mного ми е интересно коя е тази лаборатория? И 2-те са в този rar. supl. info на J Med Chem e "open access".

http://rapidshare.com/files/86685371/Spinove.rar.html

Редактирано от invisibility (преглед на промените)

И на мен ми стана интересно коя е лабораторията.

Привет! Тези дни проверих файла, който ми дадохте и установих, че има грешка в него. Н.п файла хепар отговаря на гастроентерология. За съжеление нямам този учебник за да го сравня с онлайн варианта. Моля ви да проверете файла отново! Очаквам отговор с нетърпение!

Привет! Тези дни проверих файла, който ми дадохте и установих, че има грешка в него.

Н.п файла хепар отговаря на гастроентерология. За съжеление нямам този учебник за да го сравня с онлайн варианта. Моля ви да проверете файла отново! Очаквам отговор с нетърпение!

Файла хепар отговаря на дяла от гастроентерологията, свързан с болестите на черния дроб.

Публикувано изображение

Кoe не отговаря?

Каквото съм ти дал - това има. Задоволи се с толкова. И без това не е нещо, което не можеш да си позволиш, или да откриеш.

Редактирано от Karko (преглед на промените)

Нуждая се от новото потре бителско им е и паро ла за ht tp://hin ari-g w.wh o.int/ за 2008 г. Доколкото знам тази година в България има няколко потреб ителя на H I N A R I - Plovdiv - Higher Medical Institute Plovdiv - Medical University Plovdiv Sofia - Alexandrovska University Hospital, Medical University Sofia - New Bulgarian University, Bulgarian Institute for Human Relations Sofia - University Pediatric Hospital Clinic of Gastroenterology and Hepatology Stara Zagora - Medical Faculty of Stara Zagora Stara Zagora - Thracian University, Faculty of Medicine Varna - Medical University of Varna Благодаря предварително!

Здравейте всички, Много ще се радвам ако вьстановите линка нa Carranza's Clinical Periodontology (Hardcover) by Michael G. Newman (Author), Henry Takei (Author), Fermin A. Carranza (Author), Perry R. Klokkevold (Author) Много благодарности още от сега !!!

Здравейте всички,

Много ще се радвам ако вьстановите линка нa

Carranza's Clinical Periodontology (Hardcover)

by Michael G. Newman (Author), Henry Takei (Author), Fermin A. Carranza (Author), Perry R. Klokkevold (Author)

Много благодарности още от сега !!!

Здравей!

Тук ще намериш 9-то издание на Carranza`s - http://www.dvd4arab.com/archive/index.php/f-519.html

Karko съжелявам за грешката! Надявам се да не съм те обидил :) Какво стана с педиатрията? Някой може ли да ми помогне? Имам няколко диска ДВД interactive анатомия. Не си спомням точно името им, но мога да ги потърся. Въпроса ми е къде да ги кача?

Karko съжелявам за грешката! Надявам се да не съм те обидил ;)

Какво стана с педиатрията? Някой може ли да ми помогне?

Имам няколко диска ДВД interactive анатомия. Не си спомням точно името им, но мога да ги потърся. Въпроса ми е къде да ги кача?

Не си обидил никого :speak:

За педиатрията - малко ме съмнява да се намери. Много малко са българските учебници в мрежата. Но пък ако е за педиатрията, за която се сещам (на Бобев) не си прави труда. Не струва. По добре си намери някой стар учебник, "Клинична педиатрия" в два тома е доста по-стойностен учебник.

Мерси много,но за жалост линковете са мьртви

Ако все още не си намерил учебника - пиши и ще ти го кача някъде за да можеш да го изтеглиш!

P.S. Провери и тук - мисля че ще намериш нещо:

http://www.nowa.cc/showthread.php?t=89242&page=14

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.