Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Онлайн медицинска библиотека

Featured Replies

Не си обидил никого :)

За педиатрията - малко ме съмнява да се намери. Много малко са българските учебници в мрежата. Но пък ако е за педиатрията, за която се сещам (на Бобев) не си прави труда. Не струва. По добре си намери някой стар учебник, "Клинична педиатрия" в два тома е доста по-стойностен учебник.

Ако говориш за "Клинична педиатрия" на Братанов- в електронен вариант не съм я срещал, но я има на "Славейков" за 30 лв. двата тома. Публикувано изображение

• Отговори 747
  • Прегледи 693,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чудесна тема neoscanner. Макар и литературата, която предоставяш да не е с компютърна насоченост, смятам, че темата ще бъде доста интересна за много потребители. Нека и аз да се включа с няколко лин

• И на мен ми стана интересно коя е лабораторията.

• Trichocephalus
    Trichocephalus

я пробвай да си дръпнеш ето от тук : http://million-knig.ru/75444.html в архива го има въпросния учебник

Публикувани изображения

Ако говориш за "Клинична педиатрия" на Братанов- в електронен вариант не съм я срещал, но я има на "Славейков" за 30 лв. двата тома. Публикувано изображение

За същия говорех. И аз не съм я срещал в електронен вариант, (както и почти нищо от българските учебници). И аз имах предвид да отскочи до антикварите :offtopic_s:

Благодаря ви много колеги за бързите и компетентни отговори!!! Потвърдихте очакванията ми. Няма богат избор на Българска онлайн литература! Бихте ли могли да ми посочите литература по следните теми: 1. Пневмология и втизиатрия 2. Детска гастроентерология. Благодаря ви предварително!

Моля за помощ за следната статия: Epidemiology and Infection, Forthcoming article doi: 10.1017/S0950268807009417, Published online by Cambridge University Press 16 Aug 2007 БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Моля за помощ за следната статия: Epidemiology and Infection, Forthcoming article

doi: 10.1017/S0950268807009417, Published online by Cambridge University Press 16 Aug 2007

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

http://rapidshare.com/files/90414876/download_epidemiologic.rar.html

Здравейте,

Благодаря за този форум! Отдавна ровя тук, но чак сега се регистрирам с молба - може ли помощ, търся Textbook of Radiology and Imaging на David Sutton, по възможност седмо издание...

Благодаря предварително.

Здравейте,

Благодаря за този форум! Отдавна ровя тук, но чак сега се регистрирам с молба - може ли помощ, търся Textbook of Radiology and Imaging на David Sutton, по възможност седмо издание...

Благодаря предварително.

This link contents only Chapters 14 to 28:

http://rapidshare.com/files/32900820/sutton.rar

здравейте, търся парола за ovid ,но досега публикуваните не работят.Благодаря ви.

UID: emory587 pass: snuffbox

Работи, даже в момента си дърпам статия.

Редактирано от Karko (преглед на промените)

Dear Friends, Could anybody provide me with e-version of the book ‘Current Protocols in Pharmacology, CD-ROM’ by Sam J. Enna, Michael Williams (Editor), Terry Kenakin (Editor), James P. Sullivan (Editor), John W. Ferkany (Editor)? Some details: Publisher: Wiley, John & Sons, Incorporated Pub. Date: June 1998 ISBN-13: 9780471171966 Edition Description: CD-ROM Thank you very much in advance, Ivan

I said, give me the title of a paper that you need, and I will send it to your email. It's the only way that it could work.

Здравей... трябва ми следното от този сайт

http://www.ingentaconnect.com/content/tand...947233f3b53b73b

[email protected]

Ако можете да ми помогнете, благодаря много предварително :lol6:

Моля за помощ за следния СТРАХОТЕН учебник : http://avaxsphere.com/ebooks/mri_of_the_br...mactintosh.html За съжаление линковете са невалидни. Ако някой може, да ми помогне !!!

Редактирано от hubabuba (преглед на промените)

Моля за помощ за следния СТРАХОТЕН учебник : http://avaxsphere.com/ebooks/mri_of_the_br...mactintosh.html За съжаление линковете са невалидни. Ако някой може, да ми помогне !!!

Ето:

част 5

част 4

част 3

част 2

част 1

Не ми е известно да има парола. Наслаждавай се на учебника, наистина е добър.

Hello! Could someone find me these articles 1.Von Löw EC, Perabo FG, Siener R, Müller SC. Facts and fiction of phytotherapy for prostate cancer: a critical assessment of preclinical and clinical data. In Vivo. 2007 Mar-Apr;21(2):189-204. Review. 2. Rackley JD, Clark PE, Hall MC. Complementary and alternative medicine for advanced prostate cancer. Urol Clin North Am. 2006 May;33(2):237-46, viii. Review. 3. Bemis DL, Capodice JL, Costello JE, Vorys GC, Katz AE, Buttyan R. The use of herbal and over-the-counter dietary supplements for the prevention of prostate cancer. Curr Urol Rep. 2006 May;7(3):166-74. Review. 4. Yip I, Cudiamat M, Chim D. PC-SPES for treatment of prostate cancer: herbal medicine. Curr Urol Rep. 2003 Jun;4(3):253-7. Review. Thanks in advance

Здравеите, Ако може да ми дадете линк за Contemporary Implant Dentistry (second ili third) edition Carl E.Misch ,ще съм ви много благодарен!!!

Hello! Could someone find me these articles

1.Von Löw EC, Perabo FG, Siener R, Müller SC.

Facts and fiction of phytotherapy for prostate cancer: a critical assessment of preclinical and clinical data.

In Vivo. 2007 Mar-Apr;21(2):189-204. Review.

2. Rackley JD, Clark PE, Hall MC.

Complementary and alternative medicine for advanced prostate cancer.

Urol Clin North Am. 2006 May;33(2):237-46, viii. Review.

3. Bemis DL, Capodice JL, Costello JE, Vorys GC, Katz AE, Buttyan R.

The use of herbal and over-the-counter dietary supplements for the prevention of prostate cancer.

Curr Urol Rep. 2006 May;7(3):166-74. Review.

4. Yip I, Cudiamat M, Chim D.

PC-SPES for treatment of prostate cancer: herbal medicine.

Curr Urol Rep. 2003 Jun;4(3):253-7. Review.

Thanks in advance

http://rapidshare.com/files/94619225/prostatecancer.rar.html
sorry no "In Vivo".

Здравейте!

Моля, търся книгата MEYLER'S SIDE EFFECTS OF DRUGS The International Encyclopedia of Adverse Drug Reactions and Interactions, 15th edition, 2006:

- като самостоятелна е-книга

или

- свободен достъп до нея, на адрес:

http://www.sciencedirect.com/science/refer...s/9780444510051

Благодаря предварително!

Иван

To invisibility Thanks a lot. anytime maybe someone have an access to IN VIVO? Von Löw EC, Perabo FG, Siener R, Müller SC. Facts and fiction of phytotherapy for prostate cancer: a critical assessment of preclinical and clinical data. In Vivo. 2007 Mar-Apr;21(2):189-204. Review.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.