Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ram за дъно АsRock K7VT4A+

Featured Replies

Сега на дъното има 256Мб рам , незнам на колко мегахерца е, но искам да сложа още рам, че вече е много бавно.

Въпросо ми е може ли да му се сложи от новата рам ( DDR2) или трябва да слажо от старата (ДДр1).

Това пита не се поражда от разликата в цената им.

512мб ДДр на 400Мгс е равна на 1Гб ДДр на 800МГс по цена сравнявани. И също така след време ако се смени компа ще може да се сложи тая нова рам.

Чакам отговор - за който си знам отговора, но нека питам ;)

Дъното

Отговорът е- 2 x DDR Slot (DDR 400/333/266, Max 2 GB) , тоест имаш два слота за старата ддр рам cool.gif Не се надявай да слагаш на нова щайга това, което купиш. Искаш да ти препоръчам рам- скъпо, по-евтино, средна хубост, но това последното става за клок ;) Каквито качества A-data DDR1 нямат ;) А ако искаш евтинко, това. Единственото, което харесвам на Pqi DDR1 е възможността за клок. Струват си. cool.gif

• Автор

Мойта идея беше да се вземе 1ГБ от 800Мгс и дъното да си го разпознае на 400Мгс и така место да дам 50 лв за 512 да взема 1 ГБ. Към 50 лева смятам да отделя не повече.

Мерси за отговора.

• 1 година по-късно...

Имам въпрос за увеличаване на RAM-та на същото дъно (K7VT4A+). Понастоящем е с 2X256 MB, искам да станат 2X1 GB, примерно от тази. Не ме вълнуват неща като клокване, двуканален режим и пр. Въпросът е да закърпя положението за няколко месеца напред, после нов компютър. Притеснява ме написаното в книжката:

• Memory:
  • 2 DDR DIMM Slots: DDR1 and DDR2
  • PC3200 (DDR400) for 1 DDR DIMM slot, Max. 1GB
  • PC2100 (DDR266) / PC2700 (DDR333) for 2 DDR DIMM slots, Max. 2GB

Как да тълкувам подчертаното? Могат или не могат да се сложат две плочки RAM DDR400 от по 1 GB в двата слота?

добър ден, аз също, както много други хора, съм решил да увеличавам рам-паметта за коледа. Дъното ми е май тва Foxconn NF4K8AB/NF4K8AC Series, от Еверест го копнах, срещу дънна платка, а срещу чипсет на дънната платка пишеше nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer tongue.gif самата ми рам в момента е 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) sad.gif чудя се, мога ли да сложа още, да речем, да я направя до 2 гб ??????? ако можете ми отговорете smile.gif

Single channel DDR400 / DDR333 / DDR 266 DRAM x3 DIMMs, Max 3GB значи, че дъното ти подържа до 3 ГБ рам !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.