Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В тази стая мога ли дасложа билярдна маса?

Featured Replies

Ето план на стаята:

651202.jpg - щракни за по-голям размер

Та си мислих да сложа билярдна маса в нея. Дали масата ще се побере и ще има достатъчно място за прицелване (поне по 1 метър встрани от масата).

И ако можете да ми кажете цените на билярдни маси и билярдни принадлежности. Благодаря предварително.

глезенки още такива

и на български

ако си вземеш малка маса може и да се събере в бг сайта има някви размери

аз пък си харесах една от джагите ... тази вечер имам да си говоря с шефа вкъщи biggrin.gif

Редактирано от jackass (преглед на промените)

Да, наистина, ако вземеш малка маса може и да се събере. За цените...можеш да намериш такава маса за около 500лв. Помня, че бях гледал някъде маси 180х90см. да вървят за 500лв. със топките. Щеки...зависи какви искаш. Щеката трябва сам да си я избереш според твоите си изисквания - дължина, тежест, материал, връхчето да си избереш... Като хванеш щеката трябва да залепне на ръката ти и да я усещаш като част от нея. Това значи, че можеш да си намериш добра щека както за 40лв. да речем, така и за 200лв. За други принадлежности май не се сещам. Те топките си вървят в комплект с масата, щеки ще си купиш отделно (понякога предлагат масата и със щеки, но не са добри), кредите не струват много...общо взето това е май :wors:

Как малка маса в помещение 8х5м. Спокойно влиза и по-голяма маса, само къде не им помня размерите вече.

Е, ако помещението се ползва и с друга цел, може и малката да ти идва голяма.

Как малка маса в помещение 8х5м. Спокойно влиза и по-голяма маса, само къде не им помня размерите вече.

Е, ако помещението се ползва и с друга цел, може и малката да ти идва голяма.

къде ги видя тея 8x5м ?

Не е ли 4х5 метра biggrin.gif

Земи ако сложиш маса ма викни да поцъкаме :P

Между другото...трябват ти поне по 1,5м. от всяка страна на масата за да може да се играе нормално, без да се използват къси щеки, това-онова...

къде ги видя тея 8x5м ?

Мда, като се цъкне да се увеличи снимката, осемте метра стават на три. А и трябвало и горната ширина да погледна че е изписано 4 м. Извинявам се, моя грешка.

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

651202_orig.jpg

по-долу съм показал набързо как можеш да събереш 6 футова маса у вас. игралното и поле е горе-долу 170 х 95 см. съветът ми е да търсиш английска маса с малки топки (като тези за снукър). пропорциите в този случай отговарят на 8 футовата.

само там, където съм сложил червената линия ще имаш проблем със стената. този проблем се решава като си купиш 1 щека с дължина от 1.20м, вместо стандартните 140 см.

съветът ми е да търсиш маса с графитен плот и да си много внимателен с маси на цена под 1000 за 2ра ръка, и под 2500 за нова.

ето ти сайта на една фирма, от която съм пазарувал маси и съм доволен: AMUSEMENT.DIR.BG

post-94630-1194554835_thumb.jpg

post-94630-1194554939_thumb.jpg

Редактирано от jesusorlando (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на jesusorlando и на другите :-)

Харесах си една по-малка маса за 750 лв втора ръка и май ще я взимам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.