Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за покупка на телевизор

Featured Replies

Здравейте. За нова година смятам да купувам нов телевизор (LCD) около 23 инча. Ще ми препоръчате ли някой добър модел на цена до 600-800 лв. Трябва ми главно за гледане на телевизия и евентуално за филми през компютъра или през ДВД. А и да кажа, че размера на мястото, където ще го сложа са:

Ширина: 86

Височина: 60

Дълбочина: 55

То е като модул в секцията и ТВ-то ще влезе навътре :)

23 инча е малко! За тези размери един 32 инчов пасва идеално. cool.gif

П.П. Аз имам такъв (Sony - Bravia) и да ти кажа - това си е едно бижу на техниката!

• Автор
23 инча е малко! За тези размери един 32 инчов пасва идеално. cool.gif

П.П. Аз имам такъв (Sony - Bravia) и да ти кажа - това си е едно бижу на техниката!

Е да, но телевизора е в малка стая (5 Х 4), а със секцията е реално 5 Х 3 метра.

Пък и сега там съм сложил един 19 инчов Goldstar (LG) на 12 години и този размер ми е достатъчен cool.gif

Най - добре се гледа телевизия от растояние 6 пъти диагонала на екрана. По-добре търси качество а не гледай цената. Самсунг вече се произвежда в Унгария ,Сони в Турция, поляците и те правеха или LG или Филипс. Това можеш да го провериш по лепенките които са на гърба телевизора. По-добре вземи някой които е произведен в Китай или Тайван, просто те имат много повече години опит в производството. БЕКО и НЕО правят по-евтини модели с приемливо качество.

Редактирано от drakoneretik (преглед на промените)

Точно Нео не си вземай ... колкото и да ме караш сега не бих си взел ,защото 3 пъти се чупи и 200 лв за ремонт съм дал до сега сиг...

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

...

По-добре търси качество а не гледай цената. Самсунг вече се произвежда в Унгария ,Сони в Турция, поляците и те правеха или LG или Филипс. Това можеш да го провериш по лепенките които са на гърба телевизора. По-добре вземи някой които е произведен в Китай или Тайван, просто те имат много повече години опит в производството. БЕКО и НЕО правят по-евтини модели с приемливо качество.

Е, не съм съгласен, когато унгарците имаха Тунгсрам например, китайците още стреляха по врабчетата с ластика - справка...

Същата работа е и с чехите и Тесла - справка. В момента имам работещо радио Тесла в отлично състояние, на 40 години е и слага в малкия си джоб по качество на звука 90% от днешните църкала от сорта на 2.1, 5.1 системки и подобни.

И поляците си имат своята гордост и т.н.

Глобализацията отдавна е факт и не е тук мястото за дискусии.

Това с доста голяма вероятност е правено от жълти ръце, в Корея. и го гледах миналата седмица, може и да греша в цифрите на модела, просто не си спомням точния модел но е добър избор. В къщи имам Деу (CRT) и единствено то устоя на токовите удари през последните 5 години cool.gif

Наистина паричките са малко на Николай и за съжаление не може да си позволи нещо от сорта на това, без стойката се събира :)

Това че телевизора се гледа от 6хдиагонала е вече морално остаряло. Щом си се оринетирал към ЛСД значи правилното решение се изчислява 3 х диагонала. В този отвор спокойно може да сложиш 32" и изобщо няма да сгрешиш. Не познавам човек, който да си е купил вече някакъв плосък тв / ЛСД, плазма/ и след 1 седмица да не съжалява, че не си е взел по-голям. Ако ще го гледаш от 2,50 - 3 метра изобщо няма да имаш проблем с 32". Да не кажа че и 37" ще е добре. Аз в момента гледам на 42" от 3,50 и за телевизия мие ОК, но за филми даже е и малък.

Разбира се, това е само при положение, че решиш да увеличиш бюджета около 2 пъти. Иначе за тези пари по-добре един приличен кинескоп 32" отколкото 23" ЛСД. Всичко под 26" обикновено е или някой стар модел с ниска резолюция или някоя "куча марка".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.