Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за микрофоните

Featured Replies

За всеки певец е важен микрофонът. Правя теме за тези които се занимават с музика професионално. Тук вписвайте какъв микрофон ползвате и може да давате разни съвети относно ползването на микрофоните. Моля не бързайте да заключвате темата!!! Надявам се да се получи интересно. Междо другото ще използвам да ви попитам нещо. На тези две снимки виждате Анелия. Интересувам се какъв е нейния микрофон. Ако някой знае или може да разпознае марката по снимките да пише. :)

normal_promocia42.jpg

normal_plprivar5.jpg

Анелия пее с Sennheiser SKM 3072-U. Повече информация може да видиш тук: SENNHEISER

А относно микрофоните, аз мисля че най-добрите са на Shure и то BETA версиите. Sennheiser и те са много добри. Това което ми харесва в тези микрофони е че работят на много висока честота (често над 700 MHz). Който е работил с такива микрофони навярно ще сподели мнение като моето.

Ей, като видях заглавието и се нагласих да се бъзикам, а то било сериозна тема!

Все пак аз си имам "микрофон" и за щастие не пея нито на моя, нито на други! biggrin.gifbiggrin.gif

А иначе съм виждал различни микрофони, но не съм се заглеждал каква марка са, въпреки че се интересувам от техника!

Хващал съм микрофон само в караоке - "Зодиак", ама сега е затворено! Скоро чух, че ще го отворят. Тогава може пак да фанъ микрофона!! :)cool.gif

Анелия пее с Sennheiser SKM 3072-U. Повече информация може да видиш тук: SENNHEISER

А относно микрофоните, аз мисля че най-добрите са на Shure и то BETA версиите. Sennheiser и те са много добри. Това което ми харесва в тези микрофони е че работят на много висока честота (често над 700 MHz). Който е работил с такива микрофони навярно ще сподели мнение като моето.

А някой да знае къде продават такива микрофони и има ли в интернет сайтове БГ презентации на такива?!

• 5 седмици по-късно...

Извинявам се но се чудя за свързване на микрофон!

Значи пускам си уинамп и си слушам музика,после исках да пробвам да кажа един поздрав или нещо си с моя глас като закачих червеното кабелче(микрофон със слушалки) за червения соунд и не се чува гласът ми,докато си слушам през тонколони!

Моля някой да ми обясни какво трябва да настроя просто не съм се занимавал да се ровя....иначе не бих писал темата!

Все пак ако никой не знае или не може аз ще се заема с практиката!

Наистина имаш много добри познания за микрофоните. За професионална употреба се ползват предимно Shure . В близкото минало, много често се говореше, че костюма на Елтън Джон е 5 пъти по евтин от микрофона му. А за специални цели се ползват други микрофони, произвеждани предимно от Скандинавия/Дания/ цена - около 12000$. SENNHEISER са също много добър производител на микрофони и слушалки. Използването на микрофон от такава "певица" като посочената, съвсем не значи, че ще я доближи например до Дона Самър или Тина Търнър.

Пожелавам Ви весело посрещане на НОВАТА 2008 година.

Наздраве!

• 1 година по-късно...

Привет на музикантите. Тук сам за да се оплача. Купих система за пеене за една мадама, дет си мислех че ще става певица- Да ама не ! И сега се чудя какво да я правя (системата де) :help wanted3:. А именно SHURE -UR1,UR2 BETA 58A, UR4S . Ето линк

: http://pro-audio.musiciansfriend.com/product/Shure-UR24SBETA58-Handheld-Wireless-Microphone-System?sku=270883&src=3WDTWXX&ZYXSEM=0

както и trranmiter UR1: http://www.stylefeeder.com/i/ql0lt7wr/Shure-Ur1-Wireless-Bodypack-Transmitter

Събират прах и приемам предложения на mail : emproekt@ mail.bg -za продажба, под наем ...

Успех: Макси

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.