Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GSM-и, които работят с 2 SIM карти едновременно

Featured Replies

Някой да е чувал нещо за тези телефони?

http://www.fuji-tel.110mb.com/

Гледам Fuji-Tel NF-5577 и като чета NCKIA се сещам за Adibas :headphones: Допир с тези телефони не съм имал но нещо не ми харесват, все пак цената не е толкова ниска че да го вземеш просто ей така. Моят съвет е да не се подлъгваш по хилядите екстри и ниската цена. Ето тук можеш да видиш ревю на подобен "марков" телефон :)

Редактирано от kucipo (преглед на промените)

• Автор
Гледам Fuji-Tel NF-5577 и като чета NCKIA се сещам за Adibas :headphones: Допир с тези телефони не съм имал но нещо не ми харесват, все пак цената не е толкова ниска че да го вземеш просто ей така. Моят съвет е да не се подлъгваш по хилядите екстри и ниската цена.

Добре братко игумене ще следвам твоя безценен съвет и ще си карам на стария си истински телефон NOKIA, на който под капака пише Made in China.

А то това с кво ще караш си е личен избор все пак. Не се налагам но има разлика между NOKIA Made in China и NCKIA Made in China, също както и Nike Made in China и Nikc Made in China. Пък ако вземеш, ще се радвам да се окаже читав и чудесен телефон. Дори ако някой даде положителни впечатления от първа ръка може и аз да си взема, никога не се знае :headphones:

• Автор
А то това с кво ще караш си е личен избор все пак. Не се налагам но има разлика между NOKIA Made in China и NCKIA Made in China, също както и Nike Made in China и Nikc Made in China. Пък ако вземеш, ще се радвам да се окаже читав и чудесен телефон. Дори ако някой даде положителни впечатления от първа ръка може и аз да си взема, никога не се знае :headphones:

Благодаря за отговора. Пожелавам ти всичко хубаво и много късмет.

Вместо телефон работещ с две сим карти, по-добре си вземи карта с два номера.

Доколкото ми е известно май не се намират SIM-карти с два номера на два различни оператора.А телефон с две карти е необходим за хора с карти на два и повече оператора за да не ходят с една торба телефони.

• 4 седмици по-късно...

Аз си купих такъв телефон и работи добре (надявам се така и да продължи). На същата фирма е, но модел, който не е представен на посочения по-горе сайт. Единственото, което не ми харесва е, че е с ОС LINUX, а не с WINDOWS. Само за сведение, асо някой реши да си купе, в комплекта влизат зарядно, допълнителва батерия и отделно зарядно за нея, кабел за връзка с компютър, handsfree и MikroSD card 128MB или 256MB.

• 2 седмици по-късно...

Има ли пазар в България за такива телефони?Продават ли се, има ли търсене?Мисля че можем да 'уредим' нещо с такива телефони!

Ще ми се някой голям производител да пусне смартфон с две карти.Незнам защо още се чудят след като едва ли ще останат без клиенти.

На мен този сайт ми изглежда като въдица. Първо се хоства на 110mb.com, адреса на човека за връзка е в yahoo.com, а всички устройства са супер на сметка, ама снимките им са на чужди телефони. Визирам единия, който на снимките беше с надписи N95 навсякъде, а по модел е NF-9955????

Също така странно всички устройства или почти всички са сензорни и със цени около 400лв, а я вижте едно истинско устройство със сензорен дисплей колко струва ново. А пък тези са и с две карти????

А на всичкото отгоре се появява нов потребител, който споделя положителния си опит от такова устройство. А този потребител има само един пост. Според мен този потребител - "gotovsam" и въпросният [email protected] са едно и също лице.

За бога братя не купувайте!

Че ще се окаже после, че телефоните се изчерпали, а не могат да ви върнат парите.

Принципно 400 лева е точно реалната цена на един такъв телефон като се ползуват най евтините чаркове!

Стандартно телефони и не само телефони - а техника, при производство в китай се процедира по следния начин:

Да кажем Нокия прави завод за телефони там, на 50км от този завод китайците си правят абсолютно същия завод 1:1 и започват производство на същата техника , само че под друго име!

По въпроса защо все още никой не е пуснал телефон с 2 сим карти: отговора е много порст - ЗАЩО НЯКОЙ КАТО - Nokia, Sony Ericsson и т.н. ще иска да продаде 1 телефон с подръжка на две карти - ми нямат изгода по добре е да продадът 2 телефона !

В момента когато някой от лидерите почне да си губи сериозно пазарния дял на телефони - те ще са първите които ще пуснат такъв телефон. Така че не чакайте скоро такива телефони от сони или нокия. Най вероятно първо ще са такива като LG или Alcatel

гледах ги тези телефони с 2 карти,значи всичко е така както е написано...единствено незнам след време дали ще се запази панела и бутоните на тези,които са с печат отгоре.

смятам да си купя такъв,но моделите им са доста близки по характеристики,трябва да се разгледат всички обстойно.

Незнам, Вие какво си мислите ама много ми е интересно къв е телефона No

(kia)(Fu)

ji-tel

post-23211-1199376835_thumb.jpg

Имате ли представа какви са цените на техниката в Китай?За 100 български лева може да закупите доста неща, всичко в Европа пристига с доста висока надценка с цел големи печалби на вносителите. За цените в България няма да говоря, в БГ вноса се държи от няколко големи фирми и няколко "бизнесмена"!

• 2 седмици по-късно...

Това си го взема баджанака и го рушках малко.Нищо особено 90% от параметрите не са вярни.Врещи яко, картите действително работят едновременно.Има записани клипове които се виждат много добре не сме качвали други,защото картата е 128МБ реално а не колкото пише.С две думи става за хора на които им трябвя само един телефон за разговори,но да поддържа две карти.

Забравих да кажа че са пропуснали да включат в менюто опция за настройки на сим-А,което е малко тъпо,но не занам дали проблема е само в този телевизор или е за всички от този модел.

Редактирано от shrike_avatar (преглед на промените)

Незнам, Вие какво си мислите ама много ми е интересно къв е телефона No

(kia)(Fu)

ji-tel

Нищо особено-слаба камера,без java и т.н.!Плюса е 2 -те сим карти и предполагам силния,но почти сигурно писклив звук!

• 1 година по-късно...

Тези телефони които коментирате са скъпи и не толкова добре изглеждащи.

Погледнете тук - www.Celectronix.net за мобилни телефони с 2 сим карти на цени около 200 лв с сензорен екран и 4GB памет

Тези телефони които коментирате са скъпи и не толкова добре изглеждащи.

Погледнете тук - www.Celectronix.net за мобилни телефони с 2 сим карти на цени около 200 лв с сензорен екран и 4GB памет

Да беше погледнал дата на последния пост преди теб

"Публикувано 20 януари 2008 - 22:37 "

Редактирано от ludfen (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.