Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Hp USB клавиатура

Featured Replies

Има ли как да накрам клавиатурата да работи на boot - менюто за стартиране в Safe mode? Имам едно скапано exe файлче, което трябваше да е субтитри на един филм и не съм забелязал докато го свалях, че всъщност е друг тип. Сега обаче не мога да го изтрия. Казва, че се използва от друга програма. Спрях всички системни процеси, които можах, но пак не става. Та идеята ми беше да вляза в Сейф мод и от там да се мъча да го изтрия, но клавиатурата ми въобще не бачка докато не зареди Ундоуса...

Според мен проблема се състои в това, че от BIOS не е разрешена опцията за USB клавиатура и мишка. За да го направиш обаче трябва да закачиш стандартна клавиатура на PS/2 (за да можеш с Del или F2 според биоса на дъното ти да влезеш още в самото начало при рестартиране) и тогава да пуснеш тази настройка, след това не би трябвало да имаш проблеми с клавиатурата повече.

Относно файла който не можеш да изтриеш, направи следното просто спри explorer.exe от Таск мениджъра и за да се добереш до въпросния файл използвай от Таск мениджъра New Task проследи пътя до проблемния файл и с десен бутон го изтрий, би трябвало да стане, друг вариант е чрез програмата unlocker1.6, при нея с десен бутон unlock и ще ти изпише кои ресурси го блокират в момента и възможност да бъдат спряни за да може да се изтрие безпроблемно.

Дано съм бил от полза.

Редактирано от Rub4o (преглед на промените)

Rub4o e прав, но може да използваш и файл менаджера на Неро-доста помага точно за такива проклети файлове.

• Автор

Благодаря, оправих клавиатурата от БИОС-а. Това с таск медниджъра обаче не ства. Изключих explorer.exe и отидох до файла както каза Rub4o, но ми показва същото съобщение. Успях да подкарам и Сейф мод, но и от там не мога да го изтрия. Довечера като се прибера ще пробвам с Неро-то или тази другата програмка. Не че ми пречи тоя файл, но ме дразни това, че се запъва...

Успях да го изтрия през Промпта на Сейф мод. Благодаря още веднъж за съветите!

Редактирано от Diezel (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.