Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Adobe Acrobat 8 Professional

Featured Replies

Проблемът с програмата се състои в това, че просто щом реша да я ползвам, стартирам си я по нормалния начин от иконата, появява ми се стартовия прозорец, който обаче след 15-20 секунди изчезва - програмата се затваря.

Пробвах какво ли не. Един най-обикновен .pdf файл не мога да разгледам като хората през програмката, какво остава, ако искам да направя някъкви обработки по него.

Ако някой е срещал подобен проблем с тази изключителна програма и може да помогне ще съм му изключително признателен.

Благодаря предварително !

P.S. Забравих да спомена, че програмата преди си работеше идеално и животът беше прекрасен :)

Специално се включвам, за да заявя интерес към темата, понеже най-неочаквано на един от компютрите ми се появи подобен проблем.

Дано се включи спец и да ни светне подробно.

Засега ми намирисва на вид защита, свързана с ъпдейтите, които качват, освен супер полезни разширения, но и някакво свирепо проконтролиране на легализиращите ключове.

Забравих да добавя, че този софт за мен е нещо невероятно полезно и само поради това ще си позволя да вметна свой въпрос. Бих бил щастлив, да се включи B-boy[styLe], понеже той е в челната редица на елитарните ми избраници от този великолепен и супер полезен форум.

B-boy[styLe], в огромната си скука през почивните дни качих прибързано ненужни ми софтове, касаещи кирилизирането на МС Офис 2007.

Гърмян заек съм и винаги при подобни експерименти създавам Точки на възстановяване.

Но тогава бях много самонадеян и пропуснах тази важна спасителна стъпка ...

С една дума, създадох купища сакатлъци, които наложиха преинсталация на някои неща. Бърниках по регистрите и т.н ...

Когато върнах системата, Профешънъл 8 на Адоби Акробат, отказа да зареди.

Преинсталирах пакета, Лайф Дизайнерът зацепи безпроблемно, но самият Акробат ми даде грешка, чийто параметри не помня.

Става дума за машина с ХР.

Понеже имам качени копия и на други места, не ми е спешно и не съм се тормозил особено с разрешение на казуса.

Но имайки предвид, че това може да ме застигне на другите машини, питам те конкретно:

- Имаш ли НАДЕЖДНО решение с деинсталиране на този продукт?

Вклинил се е така яко! Опитвах с общопознатите средства, но не помагат. Няколко върхови програми от сорта на Юр ънинсталер не съумяха да се справят.

Дали има парче, което специално служи за деинсталиране на Адоби продукти?

Редактирано от Iztre6tel (преглед на промените)

Стана. Получи се.

Нямало нищо подобно на подозренията ми, изразени по-горе.

Казвам го, поради автора на темата. Дано съм му с нещо полезен.

Работата си била супер банална. Прецакал съм важни записи в регистрите и те преятстваха деинсталирането на продукта. А липсата на чиста инсталация, не позволяваше поправка на пакета.

Нещо като Параграф 22.

Сетих се, че имам една програма, която предвидливо съхранява всички мои промени из регистрите.

Макар да нямах Точки на възстановяване, просто възстанових около 7 000 записа, които прибързано бях забърсал през пагубния уикенд. Е, и тогава Акробатът не тръгна, но поне ми позволи да го деинсталирам.

Нататък е проза ---> 20 минути за нова инсталация и сега всичко си е точно като преди.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.