Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia 6300 или Sony Ericsson W 810 ей това е въпросът ?

Featured Replies

Здравейте ! Ами значи диалемата ми е между тези два телефона . Гледам им характеристиките и на двата и не мога да реша кой да си купя. Това което искам най - общо от телефона е да е здрав,щото много ги изтървам sad.gif да има добър дисплей, чист и силен звук, да прави прилични снимки и да позволява да си качвам игри ,от компа примерно. Ако има хора дето имат лични впечатления от тези телефони много моля да си кажат мнението ,щото вече тука от няколко дена си блъскам главата. Приемам предложения и за други модели на Sony Ericsson . Мерси предварително :)

Редактирано от jivi4ko (преглед на промените)

За теб най добре Nokia 6300:Алуминиев корпус,16 млн. 240х320 дисплей,2 мгп. камера и игри за него колкото искаш.

Здравейте ! Ами значи диалемата ми е между тези два телефона . Гледам им характеристиките и на двата и не мога да реша кой да си купя. Това което искам най - общо от телефона е да е здрав,щото много ги изтървам sad.gif да има добър дисплей, чист и силен звук, да прави прилични снимки и да позволява да си качвам игри ,от компа примерно. Ако има хора дето имат лични впечатления от тези телефони много моля да си кажат мнението ,щото вече тука от няколко дена си блъскам главата. Приемам предложения и за други модели на Sony Ericsson . Мерси предварително :yanim:

Определено Nokia 6300 ако питаш защо защото Nokia е наи добрата марка за телефони :):)

аз ли4но имам Nokia 6300 и съм много доволен cool.gif

Редактирано от lz4jw (преглед на промените)

Нокия 6300 доста бъгав телефон. Доста проблеми със софтуера и батерията му е слабичка. 860Mah за 16М дисплей и то не малък.

А Walkman серията на Сони са едни от най яките телефони. Добра батерия невероятен саунд хубава камера и много функции. Лесно се преинсталира софтуера в домашни условия. Друг добър ГСМ от тази серия са W580 и W660 Лично аз нокия не бих ти препоръчала особено модела 6300.

И нокия не е най добрата марка от доста време насам :offtopic_s: Нямат нищо общо с качествените стари нокии. Другите марки ги изпреварват

Редактирано от B5_ (преглед на промените)

Ако често ти пада телефона, то 6300 не е за теб :angry:. На практика доста лесно можеш да го смачкаш или счупиш. Иначе другите ти изисквания ги покрива. Но и СЕ ти покрива изисвканията, само че то е с по-малък дисплей от на 6300.

Аз имам 810 - невероятен телефон е. Накачил съм го с десетки игри и софтуер, аудио плейъра е може би най-добрия на пазара, камерата бива, фенерче, радио - всичко има.

Камерата на W810 е по-добра ,защото има автофокус , батерията му е литево-полимерна и държи много повече , не виждам как ще усетиш 16М цвята на тоя малък дисплей ,повече от 262к не ти трябват , че и 65к са достатъчни ... 1ственият недостатък е по-малката резолюция ,но ако няма да гледаш филми не те бърка :ph34r: и все пак сонито си е красавец biggrin.gif

• 1 месец по-късно...

много ясно че w810 тои е по як от другия пък и той е тухла тъп е пък и w810 e WALKMAN а тухлата няма WALKMAN нокиата е мн тъпа

http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/compare.php

и двата си имат предимства :

нокията има по голям дисплей на резолюция а сонито - не

сонито има по издръжлива батерия Уолкман е и има автофокус , а нокията няма

ако искаш да гледаш филми да играеш яки игри си земи нокията ако искаш яко музика да слушаш и яки снимки да праиш сонито :ph34r:

Нокия 6300 доста бъгав телефон. Доста проблеми със софтуера и батерията му е слабичка. 860Mah за 16М дисплей и то не малък.

А Walkman серията на Сони са едни от най яките телефони. Добра батерия невероятен саунд хубава камера и много функции. Лесно се преинсталира софтуера в домашни условия. Друг добър ГСМ от тази серия са W580 и W660 Лично аз нокия не бих ти препоръчала особено модела 6300.

И нокия не е най добрата марка от доста време насам :speak: Нямат нищо общо с качествените стари нокии. Другите марки ги изпреварват

И аз съм за сонито,всичко казано е истина ! cool.gif

Sony Ericsson W810 определено,казва ти го човек които е почитател на нокиа и знае предимствата и недостатъците.6300 определено не превъзхожда 810

Притежавам ги и двата...Моите впечатления са от Нокиа-батерията държи по-малко от 2/3 от от това което държи W810 . Камерата е много зле...ама много...Свири без слушалки по-силно от W810. Дисплеят е много добър. На W810 му е малък дисплея, иначе като функции и двата са еднакви ,е Сонито има фенерче!!!

Плюсовете са повече в полза на SE W810i !

Еми аз имам nokia 6300 , nokia n95 i Iphone. Наистина 6300 е чудесен модел.Колкото и странно да се струва на някой хора батерията издържа наистина много.Неща в интернет колкото искаш за нея.Изтървал съм я нз колко пъти , но са много, даже нарочно съм я засилвал към земята и нищо и няма. Прави прилични снимки които за задоволителни за 2 МР. Цената сега е добра. Абе заслужава си и ти го препоръчвам. А и не на последно място... това е Nokia все пак :)

Редактирано от bogomolkas (преглед на промените)

Винаги има значение, за какво ще се използва телефона, но в този случай според мен позитивите при W810i са повече отколкото при 6300. Имал съм кратко докосване със СониЕриксон-а и смея да твърдя, че камерата е повече от прилична, важно е да се отбележи, че има автофокус за разлика от 6300. От своя страна Нокиа-та превъзхожда W810i по отношение да дисплея - 16 милиона цвята във QVGA резолюция - тапетите на екрана са чудесни. В реална ситуация разговори, разговори и пак разговори Нокиата едва издържа ден и половина и то ако бъде изключван през нощта. Личното ми мнение е, че 6300 е с малко бъгав софтуъер, доста ги връщат и за това не е проблем да се намери втора употреба. В конкретния случай СониЕриксона е по-добро решение въпреки, че е леко неактуален.

• 1 година по-късно...

Нокиа 6300 е много хубава аз я питежвам.Вярно малко издържа батериата,ама е много здрава!!!Колко пъти я изпоках един път я испуснах от 4-тия етаж и само панела се одраска.Много пъти сам я изпъскал,един път я треснах здраво и нисхто и няма само панела се откачи от ляво,изпускал сам я в локви и ништо и няма.Ама преди 1 ден я изпуснах в една мн далбока локва и десплея се цепна от ляво и са сам с 6500 slide.Даи да видиме W810 дали ше издаржи на тея испитания cool.gif.Затова изберете нокиа-та най-добрата марка за GMS-ми !!!

препоръчвам ти W880i Pitch Black, ако наистина искаш як, метален и качествен музикален телефон, в джоба си имам такъв от година насам и съм нямал никаква забележка. а нокиите отдавна съм ги забравил, не мога да ги обсъждам.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.