Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми при преинсталация на AutoCAD 2008

Featured Replies

:huh: Здрасти на всички, които са решили да си направят труда да прочетат и евентуално да ми помогнат в решаването на проблемчето. С две думи да ви кажа за какво става въпрос: Имах инсталиран AutoCAD 2008 на компютъра си (леко пиратска версия), но ми се наложи да го махна, сега пак трябва да си го инсталирам и не иска да стане работата. Дава ми следното съоб6тение: "This installation is forbidden by system policy. Contact your system administrator. G:/support/msxml/msxml6.msi" След като отида на зададеното място от предупреждението (G:/support/msxml/msxml6.msi) и стартирам тозо *.msi файл ми се появява друго предупреждение: "The system administrator has set policies to prevent this installation" И така или иначе не мога да си инсталирам програмата ... :nono: Днес се сдобих и с орегинални дискове с Autodesk Invertor Professional 2008 (временна версия разбира сесамо за 30 дни), но и с тях ми дава абсолиутно същите предупреждения и не могат да се инсталират ;) Ако някой има представа за какво става въпрос и евентуално знае някъкво решения моля пишете ... БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ;)

Редактирано от AdamanT (преглед на промените)

Ами май нямаш право да го инсталираш - Юзъра ти сигурно не е Administrator

Така , значи опитай да направиш сладното:

1. Копирай някъде инсталационния диск.

2. Намери файла setup32.ini и го отвори с ноутпад.

3. Намери следният стринг: "KB908002" и изтрий реда.

4. Повтори инсталацията.

П.П. Не забравяй да направиш копие на файла!

Едит:

Всъщност май съм те заблудил и това може би не е решението на твоят проблем.При теб вероятно става въпрос за рестрикции на ниво юзър или софтуер - предполагам , че все пак си с админ права, ако е така виж дали можеш да инсталираш някакъв друг MSI пакет.От Run стартирай gpedit.msc и отиди в Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Installer.Ако нещата изглеждат както на снимата:post-107556-1195765235_thumb.jpg предполагам че не би трябвало да имаш проблем с инсталацията. Погледни и тук - има няколко различни предложения.

Редактирано от navikolov (преглед на промените)

• Автор

Така , значи опитай да направиш сладното:

1. Копирай някъде инсталационния диск.

2. Намери файла setup32.ini и го отвори с ноутпад.

3. Намери следният стринг: "KB908002" и изтрий реда.

4. Повтори инсталацията.

П.П. Не забравяй да направиш копие на файла!

Едит:

Всъщност май съм те заблудил и това може би не е решението на твоят проблем.При теб вероятно става въпрос за рестрикции на ниво юзър или софтуер - предполагам , че все пак си с админ права, ако е така виж дали можеш да инсталираш някакъв друг MSI пакет.От Run стартирай gpedit.msc и отиди в Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Installer.Ако нещата изглеждат както на снимата:post-107556-1195765235_thumb.jpg предполагам че не би трябвало да имаш проблем с инсталацията. Погледни и тук - има няколко различни предложения.

В инсталационните дискове не намирам setup32.dll, а само някъкво жалко подобие - dsetup.dll, където стринг КБ908002 няма.

Ето как изглежда моето Group Polisy ако виждаш нещо нередно кажи ми и аз ако мога ще го деактивирам ако мога.

post-123412-1195771584_thumb.jpg

• Автор

Какво ще стане ако дам:

post-123412-1195773878_thumb.jpg

Опитах пак да ги инсталирам и се оказа, чене съм обърнал внимание на едно от предупрежденията и съм го пренебрегнал (не знам дали е важно), но след като ми даде: "This installation is forbidden by system policy. Contact your system administrator.

G:/support/msxml/msxml6.msi" и натисна ОК зада продължа ми излиза още едно съобщение: "Create ProductList faild!"

Ако помага добре, ако ли не здраве :huh:

А иначе прочетох и нещата от другия форум, но са ми някак си далечни и не мога да сесправя така че разчитам на подкрепа от БЪЛГАРСКА страна Публикувано изображение

Остави ги тези настройки както са.Вместо това отваряш regedit ,отиваш на HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\ Windows\Installer и търсиш "DisableMSI REG_DWORD" .Трябва да му дадеш стойност 0 и опитай тогава.

• Автор
:offtopic_s: не става и с поправка на шибаните регистри т.е не че не става ами изобщто гоняма като забрана и въпреки това не дава да се инсталира. Има само: post-123412-1195848288_thumb.jpg

• Автор

Вече не знам към кои да се обърна и какво да правя и почти се навих да преинсталрам Windows-a ако и формата не го оправи просто ще се метна от някъде :yanim:

Е ти пък чак формат .Има още няколко неща които може да се направят , но все пак нe каза нищо относно въпросите дали други *.msi тръгват и вида на акаунта с който си.Това за което се сещам е следното: - Ако нямаш такъв запис в регистъра можеш да опиташ сам да го направиш, макар че се съмнявам да има ефект :rolleyes: - Правиш нов админ акаунт и опитваш с него. - Отаряш Group Policy , маркираш Local Computer Policy>>Action>>Properties и поставяш отметки както на снимката: post-107556-1195930907_thumb.jpg Това обаче ще отмени всички правила които евентуално са били създадени.

• Автор

navikolov , вече е късно за каквито и да е идеи, все пак МНОГО ти благодаря за отделеното внимание.

Както казах формата си е сигурна работа. В момента инсталирам програмата и за сега върви без проблеми (инсталацията), въпреки че пак ми да де някакво предупреждение за тия фаилчета *.msi, но все пак ми дава да я инсталирам.

Надявам се да върви добре.

До тук беше "лесната" част с инсталирането :wors: сега започва по трудната с ученето. Виждам че ти си напред с материяла ако имам проблеми за напред може пак да се обръщам към теб.

Отново ти БЛАГОДАРЯ :lol6:

• 3 седмици по-късно...

This installation is forbidden by system policy. Contact your system administrator. G:/support/msxml/msxml6.msi" Проблема идва от настройките на Windows Installer за msxml6.msi. Сваляте Windows Installer Clean Up от тук - ttp://support.microsoft.com/kb/290301. Стартирате я и с нея махате настройките за msxml6.msi. След това всичко тръгва перфектно.

• 4 години по-късно...

Жив да си ConfusedBand и на мен ,много ми помогна :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.