Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Уравнение за преместване на данни в процесора!

Featured Replies

Има ли уравнение за преместване на даден файл от едно място на друго..като използваме 2-а аргумента а и b моля кажете ми (псст..става въпрос за един бас ако го спечеля ще черпя ;)cool.gif )

Редактирано от pit
Неясно заглавие, Грешен раздел (преглед на промените)

Има ли уравнение за преместване на даден файл от едно място на друго..като използваме 2-а аргумента а и b моля кажете ми (псст..става въпрос за един бас ако го спечеля ще черпя ;)cool.gif )

Какво имаш предвид под уравнение? И каква е връзката с процесор (виж си заглавието)

Има ли уравнение за преместване на даден файл от едно място на друго..като използваме 2-а аргумента а и b моля кажете ми (псст..става въпрос за един бас ако го спечеля ще черпя :lol6:cool.gif )

Уравнение ? За мреместване на процесор ? Или файл ?

Това със сигурност не е уравнение, но с такива обяснения повече не може да искаш.

MOVE [/Y | /-Y] [drive:][path]dirname1 dirname2

[drive:][path]filename1 Specifies the location and name of the file

or files you want to move.

destination Specifies the new location of the file. Destination

can consist of a drive letter and colon, a

directory name, or a combination. If you are moving

only one file, you can also include a filename if

you want to rename the file when you move it.

[drive:][path]dirname1 Specifies the directory you want to rename.

dirname2 Specifies the new name of the directory.

/Y Suppresses prompting to confirm you want to

overwrite an existing destination file.

/-Y Causes prompting to confirm you want to overwrite

an existing destination file.

The switch /Y may be present in the COPYCMD environment variable.

This may be overridden with /-Y on the command line. Default is

to prompt on overwrites unless MOVE command is being executed from

within a batch script.

• Автор

Не не ..не ме разбрахте...по принцип процесора работи с математически формули нали? ако не се лъжа де.... нали има суматор където се съхраняват някакви инициали ..било то цифри или букви....интересува ме като дам Cut на някой файл какво точно отива в тоя сумиатор...яко някои програмист знае моля да ми обясни

Не не ..не ме разбрахте...по принцип процесора работи с математически формули нали? ако не се лъжа де.... нали има суматор където се съхраняват някакви инициали ..било то цифри или букви....интересува ме като дам Cut на някой файл какво точно отива в тоя сумиатор...яко някои програмист знае моля да ми обясни

Като дадеш тази команда целия файл или указател към него се записва в паметта (clipboard) в зависимост дали може да се събере в паметта или не. Ако след това дадеш Paste се променя указателя във файловата система (ако си на същия диск) или се копира съдържанието и след това се изтрива. Командите, които минават през това време през процесора са страшно много, да не говорим че съвременните процесори имат много, а не един акумулатор. Възможно е да се проследи с дебъгер какво става, но е хамалска работа. Тажи какво точно сте спорили, защото горноти ти изявление е (извини ме) прекалено аматьорско

П.П. Процесора НЕ работи с формули, той може само да сравнява и събира, (макар че събирането може да се разглежда като сравнение)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

С един приятел спорихме че няма начин да се проследят действията които извършва един процесор...Аз му викам може бе.той : да се хванем на бас,като може намери какво изчислява процесора когато преместваш файл например...

Мерси все пак че ми каза за Дебъгера... ;)

С един приятел спорихме че няма начин да се проследят действията които извършва един процесор...Аз му викам може бе.той : да се хванем на бас,като може намери какво изчислява процесора когато преместваш файл например...

Мерси все пак че ми каза за Дебъгера... :huh:

Възможно е, само че хич не е просто, лесно и бързо. И да, програмите с които се прави това се наричат дебъгери :-)

(де-бъг - за махане на бъгове (грешки))

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.