Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интернет от Мегалан

Featured Replies

Ако някой ползва интернет от Мегалан нека сподели мнението си. Дали правят магарии за да не се слага рутер? От всиките им реклами не разбрах защо ограничават броя сесии от 100 на 40 ако има рутер.

Редактирано от danailp (преглед на промените)

мился че няма по-добри от тях в софия ( не съм им клиент )

колкото до рутера...предполагам "предпочитат" да не споделяш връзката си , а да си платиш за втора машина ( офертата им за второ ИП е изгодна )

За мен са си най-добрите!За рутера ще ти правят магарии!Политика на фирмата cool.gif За повече подробности виж сайта им или се обърни директно към тях!

Ми не съм им абонат но докато бях на изпити в София, ползвах услугите на мегалан. За 25лв на месец скороста беше на много добро ниво (за тези пари в провинцията нета е около 10 пъти по бавен). А колкото до разделянето с рутер, не виждам смисъл в това. За 5лв отгоре ти предоставят 2-ро реално IP за втората машина, без да ограничават броя на сесиитте. За каквото и да го използваш, колкото и да падне скороста под тези 20мбпс, пак ти остава достатъчно за да си свършиш работата без да те хване яд че става бавно или неработи. Ако случайно ти спре нета (да не се залъгваме, няма перфектна връзка никъде, навсякъде прекъсва) за 4-5 часа примерно, получаваш около три дни безплатно.

P.S. Ако го имаше в моя град, нямаше да се замисля и бих се прехвърлил на него. А и не те задължават с договор ;)

Ми не съм им абонат но докато бях на изпити в София, ползвах услугите на мегалан. За 25лв на месец скороста беше на много добро ниво (за тези пари в провинцията нета е около 10 пъти по бавен). А колкото до разделянето с рутер, не виждам смисъл в това. За 5лв отгоре ти предоставят 2-ро реално IP за втората машина, без да ограничават броя на сесиитте. За каквото и да го използваш, колкото и да падне скороста под тези 20мбпс, пак ти остава достатъчно за да си свършиш работата без да те хване яд че става бавно или неработи. Ако случайно ти спре нета (да не се залъгваме, няма перфектна връзка никъде, навсякъде прекъсва) за 4-5 часа примерно, получаваш около три дни безплатно.

P.S. Ако го имаше в моя град, нямаше да се замисля и бих се прехвърлил на него. А и не те задължават с договор ;)

Ограничават броя на сесиите на 40... за тарифата от 30лв.

По темата: От Мегалан по-добри в София няма да намериш... но магарии забрави...засичат те на 1-вия месец ;)

Ограничават броя на сесиите на 40... за тарифата от 30лв.

По темата: От Мегалан по-добри в София няма да намериш... но магарии забрави...засичат те на 1-вия месец :)

Това са абсолютни глупости!

Ако знаеш какво правиш и как да го направиш няма да те хванат!

Един приятел си дели нета с още 5 човека и никой не го е хванал. Ако разбираш малко повече от рутиране, лесно ще пренебрегнеш ttl защитите!

Иначе аз съм им клиент и нямам големи проблеми, поне за сега.

Ако приятеля ти живее в Студентски град, не мисли, че от фирмата не знаят, че си споделя нета... ;) Просто са си затворили очите. можеш да влезеш във форума им и да поразбереш някои неща, че не ми се обяснява като на първокласник!

И тук не говорим за TTL-и и други глупости, говорим дали можеш да си споделиш без да те хванат, е не може...ако поискат ще те хванат веднага, най-малкото по заявките към гейтуея, схващаш ли?

А това с TTL-а ти е нужно само ако TTL-а ти е 1, а то не е, нормално си е 64, предоволно.

С включването получаваш REAL IP, имат еxtra time което удвоява скороста ти на download и ъплоад, Upload-а и Download-а са огледални. За рутер не знам обаче Megalan е един от най-добрите ISP-та в София.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.