Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хост на бтк ?

Featured Replies

Здравейте. Значи въпроса ми е дали има ли някакав начин да си пусна сайта от моя комп като нямам реално ип... тоест знам че не може но въпроса ми е дали бтк-то могат да ми дадът реално ип да кажем срещу заплащане и дали някои е правил нещо такова ?

Какво значи "нямам реално IP"?

По-долу питаш за БТК, така че предполагам, че става дума за ADSL. Те СА с публични IP и можеш да поръчаш безплатно пренасочване на някои или всички портове от публичния адрес на модема към някой частен от вътрешната мрежа.

По-скоро проблема е, че ако не си на Biz абонамент IP-адреса няма да е статичен и ще ти е малко трудно да уцелиш кога на какъв адрес да си търсиш страницата.

Регистрира се акаунт на "www.dyndns.org", регегистрира се след това името на динамичия DNS Host от съответната секция на сайта. Модема има възможност при стартиране да извършва идентификация към този сайт автоматично, като за целта е необходимо да бъдат попълнени данните от акаунта и името на регистрирания хост в модема и той автоматично при логване да синхронизира динамичния DNS Host с реалното IP с което е в момента модема, след регистрацията трябва да се изпрати мейл или обаждане по телефона до Хелп Деск в който да се даде юзърнейма и паролата, както и хоста, за да го попълнят в модема те.Също така се изисква и активиране на DMZ-Host към вътрешен адрес 192.168.1.2

BTW: има тема за БТК Адсл, няма нужда постоянно да се отварят нови теми с питанки за БТК

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.