Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Q:Какво мислите за тази конфигурация?

Featured Replies

Тя е следната:

Дъно: GB P35-DS3L /P35/LGA775

Процесор:C2 DUO E2160 /1.8G/1M/BOX

Памет: 1GB DDR2 800 A-DATA

Видео: GALAXY 8600GT 256DDR3 HDMI PCI

Кутия: CX-0658 BLACK 400W

Монитор: ASUS 17 LCD MM17DE /8MS/TCO03

Написах всичко,защото не знам кое има значение :help wanted3:Благодаря предварително.

Тя е следната:

Дъно: GB P35-DS3L /P35/LGA775

Процесор:C2 DUO E2160 /1.8G/1M/BOX

Памет: 1GB DDR2 800 A-DATA

Видео: GALAXY 8600GT 256DDR3 HDMI PCI

Кутия: CX-0658 BLACK 400W

Монитор: ASUS 17 LCD MM17DE /8MS/TCO03

Написах всичко,защото не знам кое има значение :help wanted3:Благодаря предварително.

Дъното е много добро,стига да не си запланувал да правиш раид,процесорът е добре,паметта нека да е 2x512mb,картата добре стига да не си решил да пускаш последните излезли игри(то тогава и оперативната памет няма да стигне),сложи един чифтек 420W или един фортрон 400 като за захранване. cool.gif

• Автор

Ми незнам даже и какво е това рейд,каква е разликата дали платките РАМ ще са 2 или 1?Каква видеокарта можеш да ми препоръчаш за горе-долу същите пари ама да мога да играя новите игри?

Когато платките са 2,те работят в т.нар. двуканален режим-производителността се подобрява драстично.По тази тема мога да ти препоръчам да прочетеш следната статия-цък.Иначе най-близко като цена производителност до 8600 мога да ти препоръчам това.Определено се справя много по-добре. cool.gif

П.П. Raid най-просто казано представлява обединение на два или повече твърди диска, с което се цели постигане на скорост и/или сигурност на данните.

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

Aбе я сложи направо 2х1GB A-DATA DDR2 800. Цената и в момента е 36лв. за 1GB)(даже аз направо сериозно се замислям дали да не си купя 2GB, нищо че съм с DDR, aма скоро ще ъпгрейтвам и не се знае как ще се отразят новогодишните"прИмоции" на цената и. Да не вземат да я "промотират" предколедно на 50-60лв. ;) ) и просто не си струва да спестиш откъм RAM.

Иначе най-близко като цена производителност до 8600 мога да ти препоръчам това.Определено се справя много по-добре. cool.gif

@bobsun0317, от миналата седмица в Мост нямат наличност на SAPPHIRE X1950GT256 GDDR3 PCIE

И май нямат да имат въобще. ;)

Редактирано от Oddesey (преглед на промените)

Доколкото знаем аз и бобсън до края на другата седмица ще има х1950 в Мост. Не съм много сигурен обаче дали ще има само ГТ или Про ... или и двете.

@bobsun0317, от миналата седмица в Мост нямат наличност на SAPPHIRE X1950GT256 GDDR3 PCIE

И май нямат да имат въобще. ;)

Така е-в мост нямат х1950 в момента.Но малко ли са магазините?Ако се разтърси човекът все ще открие. cool.gif Не съм казвал да купува от Мост,нали?

П.П. Това,което ми казаха от Мост миналата седмица,когато поръчвах е,че до края на тази,дето се задава трябва да бъгат заредени х1950,но не е сигурно още какви(GT,PRO,256/512)

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

Така е-в мост нямат х1950 в момента.Но малко ли са магазините?Ако се разтърси човекът все ще открие. cool.gif Не съм казвал да купува от Мост,нали?

П.П. Това,което ми казаха от Мост миналата седмица,когато поръчвах е,че до края на тази,дето се задава трябва да бъгат заредени х1950,но не е сигурно още какви(GT,PRO,256/512)

Мдааа днес бях при тях и ги питах тъй като и аз сменям видеото. Но нещо много мънкаха. Другата седмица ще стане ясно, защото и аз съм решил да си вземам това видео.

Редактирано от Oddesey (преглед на промените)

Щон няма да се купува веднага вземи изчакай новите АТИ 3850/70 карти. И те трябва да се появят до седмица/две. Евентуалната цена на по-малката (3850) се очаква да е около 180 долара без ДДС. И аз питах няколко пъти тая седмица ама ми мрънкат и нищо конкретно не разбрах като срокове и цена. Вземи поизчакай за картата а за паметта вземай задължително 2 ГБ, подобно на Людмил вчера си говорихме с колегите дали да не си купим и ние по една-две пръчки, че не се знае след месец колко ще им скочи цената, макар, че и ние всичките сме си с ДДР400 :wors:

Разговора/повода за паметта започна след като заредих една от служебните коли вчера с нафта за 2.19 лева литъра... и докато пушихме на балкона достигнахме до същата идея за паметта sad.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.