Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся упътване за работа с програмата Sibelius

Featured Replies

Начинаещ съм в обучението на музикалните програми и искам да се запозная с някои от тях. Интересувам се, къде да намеря информация за работата със Sibelius.Имам програмата, но не я разбирам. Благодаря предварително.

• Автор

Извинявам се, но не можах да намеря упътване за това как се работи с Sibelius на дадения от теб сайт.

Ако няма нищо преведено на български за това как се работи със Sibelius, тогава нямам избор - ще се пробвам на английски, въпреки че не съм много навътре с него. Сега например назная къде е гумата за триене , или пък как да напиша осмини ноти в един такт без да са свързани с общо ребро, а с байряче (знаменце); как да напиша акорд; как да поставя 1ва и 2ра волта, знаци за 8-ва, крешчендо и т.н.

Извинявам се, но не можах да намеря упътване за това как се работи с Sibelius на дадения от теб сайт.

Ако няма нищо преведено на български за това как се работи със Sibelius, тогава нямам избор - ще се пробвам на английски, въпреки че не съм много навътре с него. Сега например назная къде е гумата за триене , или пък как да напиша осмини ноти в един такт без да са свързани с общо ребро, а с байряче (знаменце); как да напиша акорд; как да поставя 1ва и 2ра волта, знаци за 8-ва, крешчендо и т.н.

Стенли е дал връзка за търсене в Гугъла по две думички - "Сибелиус" и "ръководство" а не връзка към сайт ;) .

На български език няма официално ръководство за продукта. Имам/х някъде из архивите едно малко файлче с описания на бързите клавиши за Сибелиус но е почти невъзможно да го открия. Има доста ръководства по темата но на чужди езици. Както и доста форуми за музика, аз набързо фиксирах същият въпрос на музкант.орг ;) Може да се започне от самия сайт на продукта - цък

• Автор
Стенли е дал връзка за търсене в Гугъла по две думички - "Сибелиус" и "ръководство" а не връзка към сайт :clap: .

На български език няма официално ръководство за продукта. Имам/х някъде из архивите едно малко файлче с описания на бързите клавиши за Сибелиус но е почти невъзможно да го открия. Има доста ръководства по темата но на чужди езици. Както и доста форуми за музика, аз набързо фиксирах същият въпрос на музкант.орг :) Може да се започне от самия сайт на продукта - цък

След като няма инфо на български, посочете ми къде да намеря ръководство за Сибелиус на английски, пък аз ще се пробвам с някоя програма и с моите оскъдни познания по английски да поразбера нещо. Още по добре е, ако има и на руски, но във виртуалното пространство, защото намерих книга, която не искам да поръчвам онлайн.

След като няма инфо на български, посочете ми къде да намеря ръководство за Сибелиус на английски, пък аз ще се пробвам с някоя програма и с моите оскъдни познания по английски да поразбера нещо. Още по добре е, ако има и на руски, но във виртуалното пространство, защото намерих книга, която не искам да поръчвам онлайн.

А на това, което съм посочил като резултати от Гугъл, какво му е? :lol6: Има си даже и видео-уроци.

• Автор
А на това, което съм посочил като резултати от Гугъл, какво му е? :huh: Има си даже и видео-уроци.

Доста се рових в посоченото от теб. Благодаря ти за това, но ще можеш ли точно да ми ги намериш и изпишеш. Намерих някакви видео материали, но май че не са тези които имаж впредвид. Имам Сибелиус 4.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.