Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Село Чифлик. Куророт в Троянския балкан

Featured Replies

Здравейте, приятели на пътуванията и туризма.

искам да ви разкажа за село Чифлик. Което се развива като съвременен планински курорт в Троянския балкан. Извиращата минерална вода пълни един голям басейн и няколко по-малки в околните почивни станции.

В селото има целогодишен приток от туристи.

Повече подробности можете да видите в този сайт:

http://chiflik-tourism.net/

Сайта още е в процес на разработка, ще съм много благодарен да ми дадете обратна връзка какво бихте искали да видите в него.

Поздрави

Светльо

• 4 седмици по-късно...
Здравейте, приятели на пътуванията и туризма.

искам да ви разкажа за село Чифлик. Което се развива като съвременен планински курорт в Троянския балкан. Извиращата минерална вода пълни един голям басейн и няколко по-малки в околните почивни станции.

В селото има целогодишен приток от туристи.

Повече подробности можете да видите в този сайт:

http://chiflik-tourism.net/

Сайта още е в процес на разработка, ще съм много благодарен да ми дадете обратна връзка какво бихте искали да видите в него.

Поздрави

Светльо

Здрасти, Светльо.

Посетих сайта, мисля, че е доста добре издържан- има достатъчно и разнообразна информация за мястото и услугите, които се предлагат там. Местенцето наистина е приказно- аз съм невероятен ценител на планинските селца и планинският туризъм като цяло. Ако имам възможност, бих посетила и с.Чифлик. Хубаво е, че в сайто има информация за местата, където хората могат да отседнат. Добавяйте всяка допълнителна информация, със сигурност няма да е излишна ;)

Поздрави

• Автор
Здрасти, Светльо.

Посетих сайта, мисля, че е доста добре издържан- има достатъчно и разнообразна информация за мястото и услугите, които се предлагат там. Местенцето наистина е приказно- аз съм невероятен ценител на планинските селца и планинският туризъм като цяло. Ако имам възможност, бих посетила и с.Чифлик. Хубаво е, че в сайто има информация за местата, където хората могат да отседнат. Добавяйте всяка допълнителна информация, със сигурност няма да е излишна ;)

Поздрави

Здравей, Дари,

благодаря за високата оценка на труда ми :)

Постарах се да представя добре селото ми.

Да, разбира се, има още много информация, която бих искал да добавя, включително и по-конкретна за туристическите обекти.

Радвам се се че се интересувате от Чифлик, наистина е прекрасно място.

Посещавайте сайта, периодично, ще има какво ново да научите, а ако посетите Чифлик, можете да споделите впечатленията си. Включил съм в сайта и форум за тази цел.

Поздрави

Светльо

Редактирано от svetlio_st (преглед на промените)

Здравей, Дари,

благодаря за високата оценка на труда ми :P

Постарах се да представя добре селото ми.

Да, разбира се, има още много информация, която бих искал да добавя, включително и по-конкретна за туристическите обекти.

Радвам се се че се интересувате от Чифлик, наистина е прекрасно място.

Посещавайте сайта, периодично, ще има какво ново да научите, а ако посетите Чифлик, можете да споделите впечатленията си. Включил съм в сайта и форум за тази цел.

Поздрави

Светльо

Здравей отново ;)

Ще посещавам сайта с най-голямо удоволствие. Имам вече едно наум на къде да се поразходя следващият път :hush:

Всичко хубаво и весело посрещане на празниците :)

• Автор
Здравей отново :wors:

Ще посещавам сайта с най-голямо удоволствие. Имам вече едно наум на къде да се поразходя следващият път :wors:

Всичко хубаво и весело посрещане на празниците :)

Очаквам те на страниците на сайта, както и на село, скоро :wors:

Благодаря за пожеланията, весела Коледа, и приятно посрещане на Новата година, и на тебе Дари, и на всички посетители на този форум.

Аз за две две седмици съм в Чифлик, и ще се насладя на всички прелести на селския живот.

Пожелавам го и на вас!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.