Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърът се рестартира при натискане на Shut Down

Featured Replies

Здравейте,преинсталираха ми PC то ми,незнам какво са барали,но когато натисна да се спре,не иска,а се рестарира ...и тaка ,отново и отново.Преди време,пак се беше получило така,нещо в биоса бараха и се оправи,някой има ли идея къде може да е това,хал хабер си нямям аз.

Уина ми е XP /SP 2....някакви други данни ако трябва да дам,но сега незнам какви

Редактирано от stanley56
Неясно заглавие (преглед на промените)

Защо не провериш дали неможеш да го оправиш това в настройките на самата операциона система ,а пък ако не стане ще дадеш инфо за дъната платка и ще видиме и там какво да пипнеш в BIOS.

За начало направи това...

Десен бутон на мишката някъде на десктопа и избираш Properties след това влизаш в графата Screen Saver и там в дясно доле ще видиш едно бутонче Power.В новото меню което ще ти даде избери горе графата Advanced и там имаш опций с който можеш да променяш при натискане на даден бутон какво действие да извършва системата.

1d02ac1958b55cfd.JPG

В момента съм на машина на която е на български и само такъв шот мога да ти предложа.

• Автор
Защо не провериш дали неможеш да го оправиш това в настройките на самата операциона система ,а пък ако не стане ще дадеш инфо за дъната платка и ще видиме и там какво да пипнеш в BIOS.

За начало направи това...

Десен бутон на мишката някъде на десктопа и избираш Properties след това влизаш в графата Screen Saver и там в дясно доле ще видиш едно бутонче Power.В новото меню което ще ти даде избери горе графата Advanced и там имаш опций с който можеш да променяш при натискане на даден бутон какво действие да извършва системата.

1d02ac1958b55cfd.JPG

В момента съм на машина на която е на български и само такъв шот мога да ти предложа.

Благодаря ТИ .Пробвах,сменях всяка една опция.Тръгвам да гася,стига до края на изгасването и пак се стартира.

• Автор

ох,направо се побърквам вече...никой ли не е изпадал в подобно положение.PLSSS HELLLP

Я се разрови из БИОС...може да изскочи някоя екстра !

• Автор
Я се разрови из БИОС...може да изскочи някоя екстра !

ами то хубаво е да се поровичкам,но после да не се чудя какво друго да оправям.....

Има една секция Pоwer Management, ако назнайваш малко английски би трябвало да се справиш!

• Автор
Я кажи по-подробно как го гасиш компа?

ами натискам старт менюто,изклюване на компютъра и там изключване

Определено проблема е в BIOS-а.

Разгледай внимателно какъв е и версията.И после сподели с нас, за да видиме къде точно да пипнеш и да го оправиш.

Има вероятност да се рестартира в резултат на грешка. Затова първо забрани автоматичния рестарт - My Computer - Properties - Advanced - Startup and Recovery - и махни отметката (ако има) пред Automatically Restart. Рестартирай за да влязат в сила промените.

Линкове към сайтове с информация по въпроса :

http://www.windowsnetworking.com/articles_...s-Shutdown.html

http://www.microsoft.com/windowsxp/using/h...el_02may13.mspx

Редактирано от Ken (преглед на промените)

• Автор
Има вероятност да се рестартира в резултат на грешка. Затова първо забрани автоматичния рестарт - My Computer - Properties - Advanced - Startup and Recovery - и махни отметката (ако има) пред Automatically Restart. Рестартирай за да влязат в сила промените.

Линкове към сайтове с информация по въпроса :

http://www.windowsnetworking.com/articles_...s-Shutdown.html

http://www.microsoft.com/windowsxp/using/h...el_02may13.mspx

Благодаря ти приятел,пробвах и това и пак нищо,пак се рестартва.Работата е там,че не мога да оставям PC- то включено.Засега го гася от контакта,но ......

Определено проблема е в BIOS-а.

Разгледай внимателно какъв е и версията.И после сподели с нас, за да видиме къде точно да пипнеш и да го оправиш.

30684247kt5.jpg

post-24761-1196238068_thumb.jpg

Редактирано от fx1 (преглед на промените)

Я погледни дали настройките ти са така:

c04723c91bc8183e.jpg'

Особено 1-та и 4-тата функции, трябва да ти изглеждат точно като на снимката!

Редактирано от Rondji (преглед на промените)

• Автор
Я погледни дали настройките ти са така:

c04723c91bc8183e.jpg'

Особено 1-та и 4-тата функции, трябва да ти изглеждат точно като на снимката!

всичко е точно така,само където има и още една на моя биос

PME Event Wake Up сложена е на ENABLED

точно там е проблема, ако ти е старо захранването не подава постоянен 1А на 5 волтовата линия (не знам дали знаеш, но дори когато компютъра ти е изключен, пак работи...не ми се обяснява, но в общи линии ако не е изключен от контакта захранването си подава ток и на процесора и на компонентите) Отклоних се малко, но тая функция е да подава ток от 1А на 5 в линията , за да можеш да си палиш компа с мишка клавиатура, ЛАН карта и т.н. ЗАБРАНИ я, дай и disable и си готов!

• Автор
точно там е проблема, ако ти е старо захранването не подава постоянен 1А на 5 волтовата линия (не знам дали знаеш, но дори когато компютъра ти е изключен, пак работи...не ми се обяснява, но в общи линии ако не е изключен от контакта захранването си подава ток и на процесора и на компонентите) Отклоних се малко, но тая функция е да подава ток от 1А на 5 в линията , за да можеш да си палиш компа с мишка клавиатура, ЛАН карта и т.н. ЗАБРАНИ я, дай и disable и си готов!

работата е че онзи ден взех ново 400W захранване и ми го смениха

• Автор
добре де, пробва ли да забраниш функцията или не?!

Ох най накрая,ОПРАВИ СЕ,точно това било,но къде да знае човек

Много БЛАГОДАРЯ на ВСИЧКИ отзовали се. :angry22:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.