Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

микрофона ми не работи

Featured Replies

Микрофона ми не работи накой има ли си на идея как да си го пусна.Това е звуковата ми карта и мисля ,но не сам сигурен че е на дъното Realtek ALC862 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] какви ли настройки не правих и това си е.Драйверите са ми E:\Driver\Audio\Realtek\AC97\2KXP дали няма нещо по-специално.Ще ви бъда благодарен.

Не уточняваш тествал ли си микрофона и дали въобще не работи или само снякои програми, Skype - например, затова приемам, че картата и микрофона по принцип работят. Ако е така иди в Контролния панел, отвори звуци и аудиоустройства, оттам разширени, оваря се Volume Control, ако има панел Microphone махни отметката и с потенциометъра регулирай сила на звука. Ако този панел липсва натискаш опции/свойства и поставяш отметка на Microphone / ОК. Това обикновенно оправя нещата.

Ако не ти работи със Скайпа от Volume Control/опции/свойства/запис/ОК - на панела на Microphone слагаш отметка (избор). Чуствителноста се регулира от Microphone/разширени отметваш 1 Mic Boost или 2 Mic2 Select - това установи опитно - при различни ситеми се получават различни резултати. при мен работи първата настройка.

• 1 година по-късно...

Аз имам същия проблем със същата звукова карта съм.Микрофона е вграден,камерата е HP.С един кабел USB.Помогнете бе хора.Никой ли незнае.Как да се справя с това?speak.gif

Аз имам същия проблем със същата звукова карта съм.Микрофона е вграден,камерата е HP.С един кабел USB.Помогнете бе хора.Никой ли незнае.Как да се справя с това?speak.gif

Взимате диска със софтуера на камерата и го инсталирате на компютъра при ИЗКЛЮЧЕНА КАМЕРА. След това следва рестарт на компютъра. Като се зареди, включвате камерата в USB порта. В систем трей трябва да се появи иконка и надпис "открит е нов хардуер"

Включвате скайпа и правите еднократно настройки на звука и на камерата. След това всичко трябва да си работи без проблем. Деинсталацията се прави по обратния ред, без да се изключва камерата. Всичко е много лесно и удобно с вграден микрофон в камерата. Успех!

Взимате диска със софтуера на камерата и го инсталирате на компютъра при ИЗКЛЮЧЕНА КАМЕРА. След това следва рестарт на компютъра. Като се зареди, включвате камерата в USB порта. В систем трей трябва да се появи иконка и надпис "открит е нов хардуер"

Включвате скайпа и правите еднократно настройки на звука и на камерата. След това всичко трябва да си работи без проблем. Деинсталацията се прави по обратния ред, без да се изключва камерата. Всичко е много лесно и удобно с вграден микрофон в камерата. Успех!

Благодаря за вниманивето,но това го правих няколко пати и резултат няма.Четох някаде из форумите ,че може би ще трябва да преинсталирам драйверите на звуковата карта.Какво ли не опитвах, нестава и нестава.Ако имате друга идея преди преинсталирването да опитам нещо друго....huh.gif

Редактирано от katenceto74 (преглед на промените)

Така и така говорите за камери, чудех се дали няма да получа някой полезен съвет.

Става въпрос за компютъра на един познат и новозакупена USB камера Canyon. Инсталирам драйверите от диска (при изключена камера), инсталират се без проблеми, рестартирам, включвам камерата и ... вместо да се разпознае и да тръгне излиза съветникът за нов хардуер. Давам му да търси в CD-то, уж инсталира нещо от него ... и след 5 сек. пак излиза съветникът. Рестартирам - пак същото. В Device Manager си стои с удивителна.

Прехвърлих на моя компютър драйверите на флашка, да не би да не е наред CD-то. Същата работа.

Намерих други драйвери, махнах първите и ги инсталирах. Почти същия резултат - няма и помен от камерата ... но пък в Device Manager всичко е наред.

Очевидно камерата работи, компютърът познава, че е включено нещо, диодчето на камерата свети. Опитах всички USB-та.

Единственото, което ми идва наум е проблемът да е в античния Windows на машината - SP1, а драйверите да искат поне SP2. Обаче наскоро пак там инсталирах драйвери за Mp3-ка Creative (не се разпознава без тях) и всичко беше наред.

Някакви идеи?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.