Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен проблем с tv detection

Featured Replies

Значи проблема е следния с GF8600GT съм с тв аут. До днес работеше без никакви ядове,изгледал съм сигурно 30 филма на тв-то,обаче днес като свързах кабелите наново(говорим за 15м кабел от едната стая до другата, затова ги инсталвам всеки път наново)и след рестарт на комп-а засича тв-то, но не излиза никаква картина(нито на dualview, нито на clone).На всичко отгоре BSPlayera изкарва бъгава картина на зеленикави квадратчета като грид над основната картина на филма(това върху монитора) и в настройките на тв-то в nvidia control panel на превюто на картината за самия тв излиза същото смущение ф/у образа.Сложих нова версия на бсплейъра, смених и кодеците, прегледах кабелите - проблема си остава.Интересно е че дава гадна картина на монитора само с bsplayer.При windows media player i pri zoom player, kakto i pri AVS dvd playera картината си е нормална.Какво би могло да причинява липсата на картина в/у тв-то? Вече съм беден откъм идеи?Не ми се пипат видео драиверите засега- последния път се наложи да преинстална вин-бозата заради видео-дривери ъпдеит!!

Да добавя!Днес пуснах c&c Tiberium Wars и при изобразяване на менюто на играта целия екран е покрит със зеленикавата мрежа от квадтатчета, Единствено в средата на картината има един правоъгълник, който не е засегнат от смущенията...Help mE !:P

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

Не ми се пипат видео драиверите засега- последния път се наложи да преинстална вин-бозата заради видео-дривери ъпдеит!!

Е, ще се наложи. Няма нищо сложно или опасно в инсталирането на драйвери. Първо свали последната версия от сайта на nVidia, после от Add or Remove Programs премахни старият видеодрайвер(внимавай! ако си c nForce чипсет ще има и други драйвери в списъка, но избери само Display Driver-a), рестартирай компютъра и влез в Safe Mode. Taм пусни Driver Cleaner и премахни всички остатъци от стария дисплей драйвер. Рестартирай отново в нормален режим и инсталирай новият драйвер. Също така кажи какви кодеци ползваш за филмите? Oпитай с K-Lite Basic пакета без нищо друго. И винаги когато включваш кабела на TV-Out го прави при изключен компютър и телевизор. Иначе има опасност да повредиш TV-Out-a на видеокартата, а дори и самата видеокарта.

• Автор

Така, откъде да започна..

Наистина добре си се ориентирал като ми каза, че в control panela за нвидиа има цял пакет от файлове, както е в моя случай- на това се дължеше предишното ми заиграване с драйвърите- просто ги бях изтрил всичките:ph34r:.

Така по темата - когато проблема се появи(без видима причина) бях с "Combined-Community-Codec-Pack-2007-07-22" от който бях много доволен, но го смених с К-Lite Codec Pack "klcodec357f", защото го мислех за най-вероятен причинител на проблема, но разлика никаква.

Послушах съвета ти, след uninstala и чистенето с driver cleaner +restart пуснах BSPlayera и вървеше ОК- реших че проблема е бил от сбъган driver ,използвах старитя си driver 163.71_forceware_winxp_32bit_english_whql за прясната инсталация и -ОПАА изненада след рестарта артефактите пак ги имаше?!?а Аз в недоумение. Дръпнах от сайта на nvidia най-новия driver - с няколко месеца по нов от моя-чета има stability fix-ове някакви, ами ОК, хаиде пак цялата процедура наново....и пак след изчистването - плаъера показва чиста картина, но след новата инсталация и рестарт -артефакти.. Ето и някоко screen-a за по добра представа

post-97837-1197062862_thumb.gif post-97837-1197062931_thumb.gif post-97837-1197063016_thumb.jpg

• Автор

Лошо!

Направих чиста инсталация на windows с форматиране на системия дял и проблема си остава..Това дали означава че единствения възможен проблем е прецакана видеокарта?

Едит:Вече при всеки плейър и игра се появяват зелените квадрати, май ще се ходи до сервиза! Поне е в гаранция!!!

Редактирано от pataklama (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.