Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете телефон :(

Featured Replies

Искам нещо като Сони Ериксон К850 предложете ми какъв да си взема... ?! ohmy.gif

Искам нещо като Сони Ериксон К850 предложете ми какъв да си взема... ?! ohmy.gif

Сони Ериксон К850

• Автор

пробвал ли си го ... хубав ли е според тебе.. като цяло ... по принцип искам добра камера в всякякво време.(ден и нощ) мп3 плейърче и всички останали функциики

Здравей!

Преди лягане нека ти помогна с мнение :)

Sony Ericsson k800 е много хубав телефон. Прави страхотни снимки и има невероятно издръжлива батерия. Незнам каква е разликата с този, който ти искаш, но този наистина е добър. Аз лично съм фен на Нокиа като съм на мнение, че по-здрав телефон от него няма. Например за Нокиа 7900 съм чувала доста добри отзиви, въпреки, че е сравнително нов модел. Н сериите също са добри, но те поддържат повече неща. Ако ти трябва само за говорене и смс-и, по-добре търси нещо по-практично :beer:

А за сони ериксон може да погледнеш тук, ако вече не си влизал. http://www.sonyericsson.com/cws/products/m...cc=bg&lc=bg

И дано помогне ;)

Лека нощ

• Автор

мерси .. сега ще погледна.. мм.. аз съм чувал че W810 мисля .. прави по - хубави снимки от к800 но нз.. и функции има доста .. пък нокиа н73 ... има доста нещица .. но ми е нещо .. антипатична :S в сайта на СЕ при моите изисквания останаха к850 и к770i моите предпочитания .. к850 :}} и маи такъв ще си взема.. освен ако някой разбирач :P не ме обори

Редактирано от a_l_k_o_h_o_l_i_k_a (преглед на промените)

С две ръце гласувам за Нокия. Мерцедес и останалите! Нокия и останалите! Схващаш ли!?

Ако имаш кинтите си вземи S-класата на Nokia N95 - 8GB памет.

717540.jpg Поддържани мрежи: GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz), WCDMA (2100 MHz)

Операционна система: Symbian OS ver. 9.2, S60 3rd Edition, Feature Pack (S60 3.1)

Дисплей: 2.8-инчов TFT (320 х 240 пиксела, 16 млн. цвята)

Камера: 5.0 мегапиксела, светкавица, оптика Carl Zeiss Vario-Tessar, автофокус

Допълнителна камера: CIF

Вградена памет: 100MB + 8GB

Bluetooth 2.0, A2DP

Wi-Fi (802.11 b/g)

miniUSB 2.0 (mass storage)

3.5 мм букса за слушалки, TV-Out изход

FM радио

GPS с поддръжка на A-GPS

Поддържани музикални формати: MP3, AAC, eAAC+, AAC+, WMA/M4A, WAV

Батерия: BL-6F, 1200 mAh

Разговорно време: до 300 минути в GSM мрежи, до 210 минути в WCDMA мрежи

Стендбай: до 280 часа

Размери: 99 x 53 x 21 мм

Тегло: 128 грама

717541.jpg

Редактирано от Roki77 (преглед на промените)

• Автор
С две ръце гласувам за Нокия. Мерцедес и останалите! Нокия и останалите! Схващаш ли!?

Ако имаш кинтите си вземи S-класата на Nokia N95 - 8GB памет.

717540.jpg Поддържани мрежи: GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz), WCDMA (2100 MHz)

Операционна система: Symbian OS ver. 9.2, S60 3rd Edition, Feature Pack (S60 3.1)

Дисплей: 2.8-инчов TFT (320 х 240 пиксела, 16 млн. цвята)

Камера: 5.0 мегапиксела, светкавица, оптика Carl Zeiss Vario-Tessar, автофокус

Допълнителна камера: CIF

Вградена памет: 100MB + 8GB

Bluetooth 2.0, A2DP

Wi-Fi (802.11 b/g)

miniUSB 2.0 (mass storage)

3.5 мм букса за слушалки, TV-Out изход

FM радио

GPS с поддръжка на A-GPS

Поддържани музикални формати: MP3, AAC, eAAC+, AAC+, WMA/M4A, WAV

Батерия: BL-6F, 1200 mAh

Разговорно време: до 300 минути в GSM мрежи, до 210 минути в WCDMA мрежи

Стендбай: до 280 часа

Размери: 99 x 53 x 21 мм

Тегло: 128 грама

Ех.. мечти мечти .. заплатата ми не го поддържа :DD~~ нещо по - евтино гледам.. и мисля да си го взема 2-ра ръка... щот какъвто съм... ще го сцепя на 2-рия ден biggrin.gif~~

К850 не е от евтините. Втора ръка но от познат. Така аз купих моята Нокия N73 на три месеца за 400лв. Новото си е ново и има две години гаранция. Освен това нокиите по държат цена и на старо. Моя съвет е вземи мерцедеса на близинг. Поне аз така бих направил. И моя го изпусках и то достта пъти и се бъгна. Преинсталирах му софта и е ОК.Nokia N95 достта време ще си държи цената!

Ето на този адрес може да провериш за втора употреба ЦЪК

Редактирано от Roki77 (преглед на промените)

Щом искаш снимки по всяко време (ден и нощ) + mp3 плейър трябва да се ориентираш към модел с ксенонова светкавица, защото личният ми опит показва, че в пълна тъмнина снимка с LED светкавица не става. Според мен LED светкавицата свети повече като лампичка отколкото като светкавица. K850i е добър вариант - 5 мегапиксела камера + ксенонова светкавица и mp3 player със shake control. Лично за мен последното си е полезна функция - с разклащане на телефона преминаваш към следващата песен. Друг вариант е К800 - по-евтин, малко по-нисък клас камера и mp3 player. Също така можеш да разгледаш и моделите на LG. Все пак зависи какъв е бюджета. Като гледам си се насочил към К850i втора ръка - е, че трябва да почакаш малко, въпреки, че не съм сигурен, не съм се интересувал за този модел втора употреба. Смятам обаче, че бързо ще му падне цената и ще можеш в близките 1-2 месеца да си го вземеш и нов.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.