Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Монитор за Игри

Featured Replies

005039425-big.jpg

Здравейте...моля кажете си мнението за този монитор,добър ли е за игри,нека който го има да изкаже мнение?....Благодаря ви :P

Редактирано от qsen7 (преглед на промените)

Не е нещо особено, а е и стар модел, защо точно него си избрал? Реално реакцията е над 12ms, определено не е 4 нито 8, но на игрите няма да ти маже, освен на голяма дължина на вълната, когато има разни червени обекти, но те там всички мажат. Аз бих ти препоръчал филипс, защото имат фабрична гаранция за 0 пиксели, дразнещо е нов монитор с изгорели пиксели.

• Автор
;) Ами благодаря ти blaber,но аз току шо го купих и мога да ти кажа че картината е страхотна.От този модел имаше няколко разновидности,моя е 2ms

Няма лцд с реакция 2мс ;) Може и да се появи след 5-6 години, но в момента няма. Това практически е времето, за което се включва и изключва пикселът, без да му се задава цвят. Иначе най- бързите схеми в момента дават време rise-fall 8мс за късите вълни от гамата и 20-30 мс за дългите. А за страхотната картина, не се изхвърляй, все пак си с tn-film матрица ;) Но щом те кефи, това е важното, така или иначе в този ценови клас особени разлики между моделите липсват, каквото и да твърдят производителите.

Редактирано от blaber (преглед на промените)

Няма лцд с реакция 2мс ;) Може и да се появи след 5-6 години, но в момента няма. Това практически е времето, за което се включва и изключва пикселът, без да му се задава цвят. Иначе най- бързите схеми в момента дават време rise-fall 8мс за късите вълни от гамата и 20-30 мс за дългите. А за страхотната картина, не се изхвърляй, все пак си с tn-film матрица :P Но щом те кефи, това е важното, така или иначе в този ценови клас особени разлики между моделите липсват, каквото и да твърдят производителите.

blaber как да няма ЛСД-та на под 8мс ;) .Ето погледни това и ще се убедиш: http://technomarket.bg/product_detail.php?...uct_id=09024577 .Между другото има и на 2мс но сега не ми се търси да ти покажа.

То някой може да го пише и микросекунди или нано :wors:, но като му ръгнеш един осцилоскоп отзад :) ще видиш, че реакцията е над 8 със сигурност. Най- бързият, който съм виждал е VX1940w с време около 5 мс и то измерено pixperan и с фотоапарат при 1:500-1:125, т.е. може и да е повече, може и да е по- малко. Но на монитори от преди 2 години с 8-12 мс съм им виждал графиките и реалното време беше 13-30 мс. Така че това дето го пишат, как са го намерили не ми е много ясно. Не случайно eizo, които май са единствените, които не лъжат пишат, че новите им монитори са с 6 мс време за отговор за средните цветови тонове, а не 2 мс сиво към сиво, или някаква такава фантасмагория.

То някой може да го пише и микросекунди или нано :wors:, но като му ръгнеш един осцилоскоп отзад :) ще видиш, че реакцията е над 8 със сигурност. Най- бързият, който съм виждал е VX1940w с време около 5 мс и то измерено pixperan и с фотоапарат при 1:500-1:125, т.е. може и да е повече, може и да е по- малко. Но на монитори от преди 2 години с 8-12 мс съм им виждал графиките и реалното време беше 13-30 мс. Така че това дето го пишат, как са го намерили не ми е много ясно.

Не знам може и да си прав.Аз съдя по това което пише, а то в случая е 5мс.Не съм се занимавал да меря. cool.gif

аз бих препоръчал един Sony GDM-FW900 24" Widescreen CRT

fw900_cdrom.jpg

16:10

1280x800

1600x1000

1680x1050

1760x1100

1840x1150

1920x1200

2048x1280

2304x1440

чудо голямо като е 30 кила

Принципно си прав, все пак чудото си седи на едно място, няма значение колко тежи. Но качествените туби вече са кът, старите им изтича експлоатационният срок, а новите не са на ниво, защото се купуват все по- малко црт монитори и цените им падат, което значи по- евтини части, така че искаш не искаш минаваш на лцд и това е, въперки че качеството на картината им все още е по- ниско.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.