Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с копирането!

Featured Replies

Здравейте,

Проблемът ми е следният: когато искам да копирам някоя папка от Локалната мрежа ми излза това:post-88982-1198442483_thumb.jpg

Никога до сега не сам го виждал!

Ако някой има идея от какво може да е нека сподели :P

Здравейте,

Проблемът ми е следният: когато искам да копирам някоя папка от Локалната мрежа ми излза това:post-88982-1198442483_thumb.jpg

Никога до сега не сам го виждал!

Ако някой има идея от какво може да е нека сподели ;)

На английски: Вашите настройки не разрешават тази акция(демек копирането).

Виж си настройките angry.gifangry.gifangry.gifangry.gifangry.gif И АЙДЕ СЕ НАУЧЕТЕ НА АНГЛИЙСКИ МОЛЯ ВИ!Е ВРОПА СМЕ!

АЙДЕ,ВСЕЛИ ПРАЗНИЦИ:P

На английски: Вашите настройки не разрешават тази акция(демек копирането).

Виж си настройките angry.gifangry.gifangry.gifangry.gifangry.gif И АЙДЕ СЕ НАУЧЕТЕ НА АНГЛИЙСКИ МОЛЯ ВИ!Е ВРОПА СМЕ!

АЙДЕ,ВСЕЛИ ПРАЗНИЦИ:P

Е неможеше ли по културно да му обясниш на човека ...... защо са всичките тези емотикони и големи букви ! И ....... "АЙДЕ,ВСЕЛИ ПРАЗНИЦИ;) "

• Автор

Ами аз английски си знам бих казал доста добре!!Исках да разбера от къде са ми разбутани настройките не някой да ми го преведе!!Но както и да е ..Ще правя преинстал то се е видяло!

Здравей sweet_boy, този диск Д: от картинката на твоята машина ли е или на някого от мрежата ? Според мен става дума за проблемче в правата на достъп, споделяне (share) и настройките на някой от компютрите, не мога да се ориентирам по този диск Д само, но не бързай да форматираш, провери настройките първо и чак тогава :speak:

• Автор

Ами да Диск Д е моят. А за Share настройките проверих всичко мога да си шервам могат и да теглят от мен..Но забравих едно допълнение: Когато дам десен бутон на папката от мрежата и дам копирай след това постави в моя диск става, но когато искам да го копирам с TotalCopy(хващам и влача с десния бутон) не става..Мисля че и това е важно допълнение!Също така пробвах от всички компютри от режата - все едно и също ...

Редактирано от sweet_boy (преглед на промените)

Ами да Диск Д е моят. А за Share настройките проверих всичко мога да си шервам могат и да теглят от мен..Но забравих едно допълнение: Когато дам десен бутон на папката от мрежата и дам копирай след това постави в моя диск става, но когато искам да го копирам с TotalCopy(хващам и влача с десния бутон) не става..Мисля че и това е важно допълнение!Също така пробвах от всички компютри от режата - все едно и също ...

Ама ти защо не каза по-рано?! ohmy.gif

И Аз имах подобен проблем. И Няма да преинсталираш-нали ставал без TotalCopy!

А Пък тоя номер със тотала го вътрях от много време,ма сега се начих.То ми правеше Shortcut!

Използвай си нормалносто Копи-Паста( laugh.gif ) без да се притесняваш.

А Пък и това TC(TotalCopy) не веднъж м е правило проблем,а и не само на мен(има малка рима :P )

Честита Коледа!!!

P.S.:Не се притеснявай и не пелтечи паникьосан че е вирус,защото не е.

• Автор

Ами..аз TC си го използвам от както си имам компютър, защото то ми върши по добра работа, а и копира сравнително по - бързо..Също така мога да си допродължа нещо ако някой си спре PC-то..Е то все някой ден ще трябва да преинсталирам PC-то така че :)Весела Коледа на всички

Пробвай с Killcopy, и аз ползвах TC ама от как минах на виста не върви. май даже е по добра

http://killprog.narod.ru/KCinst.exe

Пробвай с Killcopy, и аз ползвах TC ама от как минах на виста не върви. май даже е по добра

http://killprog.narod.ru/KCinst.exe

TC го забрави.

Няма фа си реинсталваш за едно кпи я!

• Автор
TC го забрави.

Няма фа си реинсталваш за едно кпи я!

Ами благодаря на всички, че се опитахте да ми помогнете..Сега ще пробвам Kill Copy -то да го видим как ще се спправи Благодаря на всички и Весели Празници!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.