Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

функции на osaka ch12 sbp

Featured Replies

Здравейте!!

Имам инверторен климатик "osaka ch12 sbp",но не са ми ясни някои от функциите с,които разполага той.

Бутони на дистанционното управление"AIR" и "SAVE" каква роля изпълняват,ако въобще изпълняват такава,понеже освен изписването на дисплия на дистанционното управление,че са включени,аз не забелязвам никакъв ефект от тях?????Специално за бутон "AIR",след натискането му, на дисплея се появя AIR 1" и " AIR 2",каква е разликата между тях двете????Моля, някой ,ако има същата марка и модел климатик да сподели функциите на самият климатик!!!! :speak:

БЛАГОДАРЯ предварително!!!!!!!! sad.gif

Здравейте!!

Имам инверторен климатик "osaka ch12 sbp",но не са ми ясни някои от функциите с,които разполага той.

Бутони на дистанционното управление"AIR" и "SAVE" каква роля изпълняват,ако въобще изпълняват такава,понеже освен изписването на дисплия на дистанционното управление,че са включени,аз не забелязвам никакъв ефект от тях?????Специално за бутон "AIR",след натискането му, на дисплея се появя AIR 1" и " AIR 2",каква е разликата между тях двете????Моля, някой ,ако има същата марка и модел климатик да сподели функциите на самият климатик!!!! :friends1:

БЛАГОДАРЯ предварително!!!!!!!! sad.gif

Бутона "AIR" ще рече - въздух а другият - "SAVE' - запомни, съхрани. Във упътването на инвертора е обяснено всичко. Явно първият бутон е за въздушният поток, но най добре е да четеш повече и по малко да питаш. Не че не искаме да помогнем. Забелязах, колко време седи темата без отговор. А защо ли?

• Автор
Бутона "AIR" ще рече - въздух а другият - "SAVE' - запомни, съхрани. Във упътването на инвертора е обяснено всичко. Явно първият бутон е за въздушният поток, но най добре е да четеш повече и по малко да питаш. Не че не искаме да помогнем. Забелязах, колко време седи темата без отговор. А защо ли?

Благодаря за съвета относно "четенето",който ми даде,но въпросът беше отправен към хора,които притежават същата марка и модел климатик,явно не си един от тях.Що се касае до лингвистичните познания,то подобен отговор би ми дало и дете от 5 клас ,учащо английски език.

Книжката с упътването,която трудно може да се нарече така,освен функциите на бутоните и то само на някои бутони на дистанционното,нищо друго не е описано и представиси точно тези два бутона за ,които отворих тема,не са обяснени.

Благодаря за отзивчивостта!!!!!!!!

А и понеже виждам,че доста хора са прегледали темата,ще задам още един въпрос.

Нормално ли е да се размразява на всеки час този климатик ,при външна температура -3 градуса????Стаята не може да се стопли ohmy.gif !!!!!!!!!

Здравей, на първия въпрос за дистанционото: това дистанционо е универсално и в твоя случаи тези функции не функционират.

На втория въпрос: Климатика ти раскрежава на -3 по същия начин както и на -15 защото дефрост режима ти е на таймер.

• Автор
Здравей, на първия въпрос за дистанционото: това дистанционо е универсално и в твоя случаи тези функции не функционират.

На втория въпрос: Климатика ти раскрежава на -3 по същия начин както и на -15 защото дефрост режима ти е на таймер.

И аз в това се съмнявах,относно дистанционното ,а за размразяването вече се уверих,че и при по- ниска температура е през същият интервал от време .:) Благодаря за отговора!! :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.