Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows XP:Защо да го ползваме?

Featured Replies

1.Защото 98 е стар и няма поддръжка,няма много игри за него(или те забиват)

2.Защото Vista е за офата за боклук...брей толкова скъп боклук овит в лъскава опаковка не съм виждал...

3.Защото XP Е най-популярен и 80% от софтуера за Windows е за него

4.Защото казваме ,,ДА'' На Бил Гейтс,все едно като: ,,Да,Виста не е боклук''.И Като я инстъалирваме виждаме че не е росто боклук-тя е за вторични сурвини.От Start Guide може да го ползваш със празното място.Диска за кеф(или като фризби) а кутийкатa...ами тя единственното хубаво нещо дошло със вистата....

5.Защото IE7 се държи глупаво и ,,недомасленно'',най-добре е Mozila но тя нео ми заби.

Моля,не се ахвърляйте върху мен:P

Моля,милост!

Казвам истината!

НЕКА ВСИЧКИ ,,ЗА XP'' Да се пресееденият тук!

Редактирано от V2007 (преглед на промените)

Освен това за Мозилата, принципно съм съгласен с теб. Тя е (с ръка на сърцето казвам) най-добрият мултиплатформен браузър, но идеални неща няма - всеки си има недостатъци и винаги ще бъде така.

А по въпроса за Виста, получи се едно хубаво нещо от това че я пуснаха, даже като се замисля 2 неща:

1.Много хора започнаха да си купуват по-мощни компютри (за да тръгне изобщо тоя мастодонт);

2.Много хора започнаха да се ориентират към Линукс, защото не е трудно да си представиш бъдещето, в което на хляба който си купуваш пише Майкрософт (аз лично предпочитам да пише пълнозърнест, ама мен кой ли ме пита sad.gif

Така, че, най-добрата и сполучлива версия на Уиндоус в историята ще си остане Windows XP

Всеки сам си преценява какво да си инсталира. Vista в някои отношения е много по-добря от XP, но все още няма достатъчно програми за нея. XP е много-по бърз така е, но он Microsoft си скъсват задниците, за да я направят колкото могат по-бърза. Ако си спомняш с Windows XP в началотго беше същото, а виж го сега. Сега е най-популярната ОС на Microsoft. Делят ни 3 години от нова версия на Windows, но това не означава че Microsoft, няма да направят Vista по-добра. От Microsoft са пичове и са доказали многокгпатно, че знаят как да си оправят "боклуците".

Хайде сега да не навлизаме в спорове и полемики.

Както се изказа колегата преди мен, всеки сам си избира възможноста да инсталира това което иска.

Изказването, че Windows vista е боклук е доста пресилено на фона на показаните резултати до сега.

Windows XP може да е най-добрата оперативна система в очите на 80% от населението, но не забравяйте все пак,че тези резултати бяха постигнати с 2 сервизни пакета и над 500 кръпки ( вече не ги броя ,но може и да са повече ).

Можеби повечето от всички нас си спомнят времето когато Windows XP забиваше,даваше сини екрани и повечето игри не вървяха сполучливо, софтуер не се намираше и всички викахме " Windows 98 Forever ".

Linux никога не съм използвал за повече от една седмица, затова няма и да коментирам неща който не съм изпитал.

За оперативните системи MAC мога да кажа, че надминават в доста показатели Windows XP, е да Leoparda малко се поизложи,но все пак удържат конкуренцията на Били.

Ето от тук се заформя спора кой е по-по-най !

Лишено от смисъл и с правописни грешки.Всеки си преценява какво да ползва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.