Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на LCD телевизор

Featured Replies

Здравейте всички

Взел съм решение да купувам телевизор и система с двд. нека който разбира ми даде мнение за тази комбинация

http://www.######/product_info.php?products_id=806

която ми се струва доста хубава. Не искам да се прекарам защото и без това парите не са ми в излишък sad.gif

Ами какво да ти кажа?! Купувай смело! Sony си е Sony, а в областта на LCD телевизорите, само SAMSUNG могат да са им реална конкуренция.

И още веднъж - направил си много добър избор! cool.gif

Всъщност Сони са сравнително зле в тази област, но D серията им е добра. D3500 още не съм имал щастието да го разгледам обстойно, но D3000 беше добър. Имаше някои недостатъци, но ако не задълбочаваш няма и да ги видиш.

Системката на Сони не е нищо особено. Вярно, че ти я дават реално за без пари, но не блести с някакви качества. Слабичка е за зрелищни филми и тотално издиша на музика. Пак зависи от очакванията на човек. Ще свърши работа да създаде някаква атмосфера при гледане на филмите.

По-добра алтернатива е този модел:

http://www.sharpbg.com/index.php?productID=246

4 мс матрица от последно поколение, по-висок контраст, по-широк цветови обхват, малко по-голям екран /5 см/, доста добър дизайн със значително по-тънки рамки. И не на последно място е произведен в Япония и с 3 год. гаранция.

Здравейте всички

Взел съм решение да купувам телевизор и система с двд. нека който разбира ми даде мнение за тази комбинация

http://www.######/product_info.php?products_id=806

която ми се струва доста хубава. Не искам да се прекарам защото и без това парите не са ми в излишък sad.gif

Купувай смело, без да четеш поста, над моя. Системата е даже много добра. А когато човек не разбира от телевизия, няма смисъл да пише постове и глупости. Често с изказванията си тука, мисля че някои са тестери на фирмите.Отваряйки личния профил на човека, ми прави впечатление, че той или не е написал на колко е години, или ако е - то поне няма елементарни познания в областта на телевизията.

Още веднаж. Модела, посочен от Вас е много добър.Спокойно можете да го вземете.

Дано да ви е хубав подарък за Новата година

С уважение:

Купувай смело, без да четеш поста, над моя. Системата е даже много добра. А когато човек не разбира от телевизия, няма смисъл да пише постове и глупости. Често с изказванията си тука, мисля че някои са тестери на фирмите.Отваряйки личния профил на човека, ми прави впечатление, че той или не е написал на колко е години, или ако е - то поне няма елементарни познания в областта на телевизията.

Още веднаж. Модела, посочен от Вас е много добър.Спокойно можете да го вземете.

Дано да ви е хубав подарък за Новата година

С уважение:

Виж сега наборе /ако това на снимката си ти/, знам че форумите бъкат от всякакви празнодумци, които коментират просто за да си намират работа, но не мисля, че това кето съм написал е грешно.

Кажи кое по-точно те притяснява. Стоя зад всяка моя дума, която съм написал защото всичко е проверено със доста слушане и гледане. На кой пост да вярва? На тоя дето СОни си е Сони? Писнало ми е от таква изкавания само защото лежат на стара слава, набити мозъци от реклами и тн. Не съм от хората, които си играят да сравнят цели марки, но в случая за тези 2 модела съм абсолютно прав.

Нямям нищо общо нито със Шарп, нито притежавам техен модел, нито на Сони.

Надявам се, като един грамотен човек, да не отричаш превъзходството на доста от моделите на Шарп пред тези на Сони и повечето други марки.

Редактирано от kennyb (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.