Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да кача филми на iPod Classic 80gb ?

Featured Replies

Добър ден,

Купих си iPod Classic 80gb, инсталирах си iTunes, качих си много песни и картинки, но ме затруднява изключително много качването на видео, било то филм или видео клип наа песен. Имам ги във формат за АйПода, но не ми ги изкарва в iTunes, дори когато му дам Add to Libary или Import File не ми изкарва нищо.

Моля в някой да помогне, дори да не е сигурен как става, да каже, аз ще пробвам

Благодаря предварително!!!!

Редактирано от ZXZ (преглед на промените)

Честита коледа!

Tрябва да са във формат .mp4. Най-добрата безплатна програма за конвертиране е Videora, потърси в гугъл!

В iTunes трябва да зададеш импорт видео, в менюто на iPod-a и си готов! Субтитри може да се вградят, само ако конвертираш DVD в .mp4, ако се опиташ да правиш от .avi - .mp4 няма да има субтитри и не могат да се добавят!

Успех!

• Автор
Честита коледа!

Tрябва да са във формат .mp4. Най-добрата безплатна програма за конвертиране е Videora, потърси в гугъл!

В iTunes трябва да зададеш импорт видео, в менюто на iPod-a и си готов! Субтитри може да се вградят, само ако конвертираш DVD в .mp4, ако се опиташ да правиш от .avi - .mp4 няма да има субтитри и не могат да се добавят!

Успех!

благодаря ти, използвах я и дори след като конвертира филма автоматично ми отвори iTunes и го вкара в iPod -a.

Пак ви благодаря и на двамата за бързата и полезна реакция. :clap::clap::bye1::yanim::wors::wors::wors:

• 1 месец по-късно...

А сега и аз да попитам и да помоля за малко " help ". Изтеглих си Videora направи ми впечатление, че много бавно екстрактва, но майната му на това. Проблема ми е със субтитрите. Всичките са ми в SRT разширение, но не мога да намеря от къде във Videora се оказва пътя до тях. Ако някой може да ми отдели малко време да ми обясни подробно цялата тая работа с цел да разбера евентуално ако някъде нещо бъркам. Благодаря предварително !

Честита коледа!

В iTunes трябва да зададеш импорт видео, в менюто на iPod-a и си готов! Субтитри може да се вградят, само ако конвертираш DVD в .mp4, ако се опиташ да правиш от .avi - .mp4 няма да има субтитри и не могат да се добавят!Успех!

Toва червеничкото видя ли го?

• 1 година по-късно...

ами моят въпрос е прост.Искам да ви попитам аз имам iPod nano 8GB и имам проблем като на ZXZ .Но моят проблем е,че незнам кое е менюто на айпод-а и къде е ,по-точно къде се намира ,за да си къча филма който искам.Мерси предварително :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.