Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Vista и GeForce Go 7400

Featured Replies

Здравейте.

Имам следният проблем -

лаптопа ми с Vista ( fujitsu simens AMILO PA 1538 Turion64 X2

с видеокарта nVidia GeForce Go 7400 VRAM up to 512 MB TurboCashe (128MB GDDR2)

се рестартира периодично, като ми затрива работата от последния половин час,

след което ми дава това съобщение :

"Problem caused by NVIDIA Graphics Driver

This problem was caused by NVIDIA Graphics Driver. This program was created by NVIDIA Corporation. NVIDIA Corporation does not currently have a solution

for the problem that you reported.

Recommendation

-------------------------------------------------------------------------------

The following troubleshooting steps might prevent the problem from recurring.

Download and install an updated version of NVIDIA Graphics Driver from one of the following locations:

Microsoft Update

NVIDIA Corporation

If an updated driver is not available for NVIDIA Graphics Driver, check with your computer manufacturer.

If you are running the latest version of NVIDIA Graphics Driver, contact NVIDIA Corporation for your support options.

Additional information

If this problem continues to occur after installing the latest product updates, we recommend you get assistance and troubleshooting information directly from

NVIDIA Corporation."

Свалих най-новите драйвари от сайта на Fujitsu Siemens, но проблема се задълбочи.

Махнах новите драйвъри - същата работа.

Водих го на ремонт. Увериха ме че проблема не е хардуерен и пак му сложиха последните драйвъри.

И така вече половин година :-(

Съветват ме да махна Vista-ta , но не ми се иска , защото иначе си върви перфектно.

Има ли някакво решение на този проблем ?

и аз имам този проблем....изкл. ми се монитора даже някой път ми светва и син екран и пише времето за възтоновяване на драиверите е изтекло и за това се рестартирва лаптопа

Редактирано от KyP1DoN (преглед на промените)

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Пробвайте с втората опция да си търси само драйверите.

Option 2: Automatically find drivers for my NVIDIA products

А иначе сложете тези от диска оригиналните или изтеглете от производителя последна версия..

може да проверите и тук за нови драйвери:

http://support.fujitsu-siemens.com/com/sup...;ProductID=3567

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Пробвайте с втората опция да си търси само драйверите.

Option 2: Automatically find drivers for my NVIDIA products

А иначе сложете тези от диска оригиналните или изтеглете от производителя последна версия..

може да проверите и тук за нови драйвери:

http://support.fujitsu-siemens.com/com/sup...;ProductID=3567

Намери ли някакво решение на този проблем? при мен е същото. Два пъти ми сменят вече дъното и проблема все още го има. Първата една година не съм имал никакъв проблем. Вероятно след някой от ъпдейтите започват нещата.

Здравейте.

Имам следният проблем -

лаптопа ми с Vista ( fujitsu simens AMILO PA 1538 Turion64 X2

с видеокарта nVidia GeForce Go 7400 VRAM up to 512 MB TurboCashe (128MB GDDR2)

се рестартира периодично, като ми затрива работата от последния половин час,

след което ми дава това съобщение :

"Problem caused by NVIDIA Graphics Driver

This problem was caused by NVIDIA Graphics Driver. This program was created by NVIDIA Corporation. NVIDIA Corporation does not currently have a solution

for the problem that you reported.

Recommendation

-------------------------------------------------------------------------------

The following troubleshooting steps might prevent the problem from recurring.

Download and install an updated version of NVIDIA Graphics Driver from one of the following locations:

Microsoft Update

NVIDIA Corporation

If an updated driver is not available for NVIDIA Graphics Driver, check with your computer manufacturer.

If you are running the latest version of NVIDIA Graphics Driver, contact NVIDIA Corporation for your support options.

Additional information

If this problem continues to occur after installing the latest product updates, we recommend you get assistance and troubleshooting information directly from

NVIDIA Corporation."

Свалих най-новите драйвари от сайта на Fujitsu Siemens, но проблема се задълбочи.

Махнах новите драйвъри - същата работа.

Водих го на ремонт. Увериха ме че проблема не е хардуерен и пак му сложиха последните драйвъри.

И така вече половин година :-(

Съветват ме да махна Vista-ta , но не ми се иска , защото иначе си върви перфектно.

Има ли някакво решение на този проблем ?

Намери ли някакво решение на този проблем? при мен е същото. Два пъти ми сменят вече дъното и проблема все още го има. Първата една година не съм имал никакъв проблем. Вероятно след някой от ъпдейтите започват нещата.

• 4 седмици по-късно...

Накратко: Цялата серия FSC Amilo Pa 1538 е дефектна.

Максимумът време, който може да изкарате с такъв лаптоп е година и половина (вероятно зависи колко го натоварвате). Повечето бройки непрекъснато забиват още след купуването и в последствие спират да работят, но не по-късно от година след купуването. Вероятно има някаква несъвместимост между компонентите. Моята бройка работи година и един месец и отказа тотално. След като го включа започва да върти вентилаторът, но тук спира всичко. Най- интересното е, че като го вземат в сервиза си, от Фуджитсу Сименс просто сменят някой чарк с друг дефектен. Никога не ти връщат ремонтиран работещ лаптоп и никога не връщат пари. Това всичкото го знам от собствен опит, вече не мога да се занимавам с тях. Проблемът не може да се отстрани, има го в цяла Европа. В Германия, Франция, Белгия има много такива бройки и всичките собственици подават колективни жалби.

Освен този модел са дефектни и още около 6-7 (официално обявени за дефектни) и много други, които ще бъдат обявени за дефектни след изтичането на гаранциите им ;)

НИКОГА ВЕЧЕ Fujitsu Siemens !!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.