Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

canon pixma MP 210-зареждане

Featured Replies

Здравейте,ако някои притежава такъв принтер може ли да ми каже как точно (с подробности) си е поставил цветовете по местата им.Вчера си го купих инсталирах го всичко е ок но явно не поставям както трябва главите В(черен) и С(цветен) и ми изписва на д-я на принтера 2..Е и on/off-a мига постоянно,индикатора за грешка също,а на компютъра ми излиза service error 5100.

Въпроса ми е много тъп и смешен но просто не знам как точно да ги поставя (и в упътването е показано но нещо не става)

Блягодаря ви предварително cool.gif

Здравейте,ако някои притежава такъв принтер може ли да ми каже как точно (с подробности) си е поставил цветовете по местата им.Вчера си го купих инсталирах го всичко е ок но явно не поставям както трябва главите В(черен) и С(цветен) и ми изписва на д-я на принтера 2..Е и on/off-a мига постоянно,индикатора за грешка също,а на компютъра ми излиза service error 5100.

Въпроса ми е много тъп и смешен но просто не знам как точно да ги поставя (и в упътването е показано но нещо не става)

Кажи сега пред всички, че когато си го купувал от фирмата, са ти го пробвали пред очите. И са ти поставили мастилниците на местата им. Искаме да чуем от теб!

• Автор

Ами казвам сега пред всички,че изобщо не е пробван в магазина(моя грешка) и за това не са сложени цветовете.Можеш ли да ми помогнеш,спешно ми трябва принтера

post-137940-1198950946_thumb.gif

post-137940-1198950971_thumb.gif

Редактирано от tigriza_80 (преглед на промените)

Ами казвам сега пред всички,че изобщо не е пробван в магазина(моя грешка) и за това не са сложени цветовете.Можеш ли да ми помогнеш,спешно ми трябва принтера

Къде била грешката! Всяка мастилница трябва да е Заредена и да се постави на мястото си. Ако е добре, трябва да чуеш леко щракване. Качваш драйверите от диска, който са ти дали/дай Бог да си го взела/ със принтера и свързваш интерфейсния кабел между принтера и компютъра. Компа трябва да ти открие ново инсталирано хардуерно устройство. Ще го видиш долу вдясно на дисплея на монитора.Принтера има и автотест, така че, предварително можеш да си изпечаташ една страница за проба. Забравих с кои копчета се активираше само. Това ще го прочетеш. После влизаш в менюто и в зависимост от формата на хартията правиш настройки за принтиране. Това е в общи приказки. Задължително е трябвало да Ви тестват принтера на място и тогава да го платите.Дано има и гаранционна карта! Успех Ви желая и весело посрещане на Новата 2008 година!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
Къде била грешката! Всяка мастилница трябва да е Заредена и да се постави на мястото си. Ако е добре, трябва да чуеш леко щракване. Качваш драйверите от диска, който са ти дали/дай Бог да си го взела/ със принтера и свързваш интерфейсния кабел между принтера и компютъра. Компа трябва да ти открие ново инсталирано хардуерно устройство. Ще го видиш долу вдясно на дисплея на монитора.Принтера има и автотест, така че, предварително можеш да си изпечаташ една страница за проба. забравих с кои копчета се активираше само. това ще го прочетеш. После влизаш в менюто и в зависимост от формата на хартията правиш настройки за принтиране. Това е в общи приказки. Задължително е трябвало да Ви тестват принтера на място и тогава да го платите.Дано има и гаранционна карта! Успех Ви желая и весело посрещане на Новата 2008 година!

Там е проблема,че е инсталиран вече и при тестовата страница ми казва да отменя принтирането и да заредя мастилниците

НО не знам как и никъде не щраква просто се слагат мастилниците по местата си и се пускат но никъде не опират.Самото поставяне ми е страшният проблем.

Там е проблема,че е инсталиран вече и при тестовата страница ми казва да отменя принтирането и да заредя мастилниците

НО не знам как и никъде не щраква просто се слагат мастилниците по местата си и се пускат но никъде не опират.Самото поставяне ми е страшният проблем.

Е! Това вече няма как да го обясним. А е толкова лесно. А мастилниците заредени ли са? Сигурна ли сте?

• Автор
Е! Това вече няма как да го обясним. А е толкова лесно. А мастилниците заредени ли са? Сигурна ли сте?

Заредени са ,махнах им лепенките поставям ги и нищо.Благодаря все пак за вниманието ви ще се мъча цяла нощ но ще ги поставя на мястото им :jumping11:

• 1 месец по-късно...

Днес купих такъв принтер от Техномаркет. Искам да попитам при вас в комплекта имаше ли USB кабел?Интересувам се за да разбера дали са ме прекарали в Техномаркет или по принцип си нямат в комплекта такъв кабел. :angry:

И аз си купих такъв принтер.Мастилниците са добре,но пише че може да се сложати цветна мастилница cl-41.Някой може ли да ми каже каква е разликата между cl-38 и cl-41.И да попитам коя най-добрата марка мастила.Видях,че има няколко марки.

• 2 седмици по-късно...
И аз си купих такъв принтер.Мастилниците са добре,но пише че може да се сложати цветна мастилница cl-41.Някой може ли да ми каже каква е разликата между cl-38 и cl-41.И да попитам коя най-добрата марка мастила.Видях,че има няколко марки.

Разликата е в количеството мастило което побират( съответно броя листи които ще изпринтираш ) 41 е по-голямата . А за мастила , аз си купих на Inc Jet и засега няма проблеми :question:

П.С Имам предвид черно мастило, засега цветната не ми се е налагало да пълня !

Редактирано от Devians (преглед на промените)

Имал съм подобен проблем ,пробвай да почукаш главите върху ръката си ама не по печатащата част ами там където няма какво да повредиш.(Понякога главите леко засъхват нищо че имат лепенки ,от времето).

пп: като си решите проблемите, пишете какъв е бил проблема да знем и ние.

Редактирано от ganio (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

И аз имам същия проблем с мастилниците.Немога да щракнат.Имам чувството че има липсваща част.Дали е възможно sad.gif

Здравейте! Аз имам същия принтер и вчера ми направи проблем - за втори път пълня черната мастилница със спринцовка, но сега ми дава грешка Е 16 и индикира главата като празна. Първият път нямаше никакъв проблем, но сега дори не иска да сканира! някой може ли да ми обясни защо се получи така?

Здравейте! Аз имам същия принтер и вчера ми направи проблем - за втори път пълня черната мастилница със спринцовка, но сега ми дава грешка Е 16 и индикира главата като празна. Първият път нямаше никакъв проблем, но сега дори не иска да сканира! някой може ли да ми обясни защо се получи така?

Да не би да има чип, както при тонер касетите? (Малко вероятно, ама знае ли човек)

• 3 седмици по-късно...

Имам проблем с принтера.Когато принтирам текст половината изчезва.На места има текст,на други бледо и размазано,а на някои въобще няма.Това е само при черното.Проверих мастилницата отчита,че е пълна на половина.Дори цветното,че е почти на привършване,печата по добре.Имам и друг проблем.Когато сканирам,след като запазя файла,после ми дав някаква грешка Е24 или нещо подобно и свети една лампичка на принтера.Трябва да го изключа,за да сканирам пак.

Редактирано от horus92 (преглед на промените)

Можете ли да ми кажете как да сканирам снимка>Има ли определено място,където трябва да я сложа?

Защото като почна да сканирвам(снимка) зарежда няколко чертички и ми показва едно прозорче на което пише,че или няма връзка с компютъра,

или скенера се е изключил...!А иначе с всички други "файлове" или документи няма проблеми при сканирането?

Кажете какво да правя... sad.gif

Редактирано от pacho_r (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.