Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sony Ericsson K530,K550,K800 - Кой от трите?

Featured Replies

колебая се иэ между теэи 3 телефона.Ще бъда благодарен ако ме посъветвате нещо:angry:

За k800 мога да кажа, че аз не бих го купил. Това е стар телефон, та дори и с малко повече екстри (по-добра камера; за друга екстра не се сещам). k530 и k550 са идентични, но първия е 3G. По функционалност са напълно еднакви. Сега като гледам на k530 бутоните му са по-удобни. От около година съм с k550 и бутоните му са страшно неудобни. Не мога да видя k530 с каква java e, но k550 беше с някаква нова виртуална машина, която позволява да бъдат пуснати няколко java приложения едновременно. Според мен и k530 го може и съм почти сигурен че k530 е k550 в 3G вариант.

П.П. k550 съм го флашнал на w610 и сега имам най-новата версия на walkman плеяра, така че и аудиото му е екстра.

Аз съм с К550 и мога да кажа,че за сега не съм имала проблеми с него.

Има 75 МВ памет + слот за допълнителна .

2 мегапиксела е камерата.

Не знам другите модели,но аз съм с К550 и ми е супер! cool.gif

• Автор
П.П. k550 съм го флашнал на w610 и сега имам най-новата версия на walkman плеяра, така че и аудиото му е екстра.

Това с флашването как става?И дали е безвредно за телефона?

Аз се поразрових тук там и про4етох , 4е не е добре да им се слага памет по голяма от 1 гб защото забивали.Вярно ли е това?

И в крайна сметка какво бихте ме посаветвали?Единствената разлика(освен външния вид) е в 3.2 Мп камера .Аз други съществени разлики не виждам

За k800 мога да кажа, че аз не бих го купил. Това е стар телефон, та дори и с малко повече екстри (по-добра камера; за друга екстра не се сещам)..

аххахахах прав си най-добрия 3G телефон на 2007 е стар :) аре стига сте се дънили тука ;)

К800-просто е в друга категория спрямо К530 и 550 !И в момента е сред 5 най-добри камерафони,независимо от новите 5 мп телефони!Ч

Аз съм сменил много телефони до момента - смартфони и обикновени.Мога спокойно да твърдя,че Сони Ериксон К800 е най - добрия избор между трите телефона.Имам го от няколко седмици и съм доста доволен.За не смартфон е просто перфектен. 3Г телефон с две камери,интернета и браузера са на доста високо ниво почти като операта на смартфоните, може бе единственият недостатък е в картите за памет (доста са скъпи).

Сравнявам го със телефоните, които съм имал или още имам.А те са Моторола V3, V3i,V8 Samsung D900,D900i, E900, E730, Nokia - 3250, 6600,7650,7600,6670,N80,N70,N91

Как може да сравняваш к800 с к550 и к530 ?

@nighty- дори и "стар" разбива тия две машини ... Камерата е просто перфектна/ксеноновата светкавица прави чудеса :P / , 3G телефон на 2007 , Браузара му е много добър , бърз в менюто , ти мислиш ли ,че като к800 се флашне и се сложи добра акустика няма да вади силен и добър звук ? А на слушалките е перфектен ... Просто к800 ги бие във всякакви отношения !

ssnopyybg, PointDexter, не убеждавайте мен, а oldjoesanger. Той иска мнението ви за телефоните. Аз мнение си имам за k800 и съм го изразил. Ако искате да убеждавате някой, недейте мен.

П.П. Като само говорите за тая камера и дисплей, що не погледнете LG Viewty? 120 кадъра в секунда с 5 мегапиксела, ISO800, TFT tuchscreen 240 x 400, възпроизвеждане на divX (не е смартфон) и TV Out.

Редактирано от nighty (преглед на промените)

Sony Ericsson K530,K550,K800 - Кой от трите?
тъй като гледам LG Viewty май го няма сред 3-те телефона или аз недовиждам cool.gif
  • Автор

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение.

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

Е, стига бе, ти бъзикаш ли се ? Тия два телефона изобщо не могат да се сравняват по нищо - взимай К800 и да ти е мирно на главата

• 1 месец по-късно...

ddd.jpg

Имам го това е велик телефон за снимки!!!!

А от тези 3-те които се колебаеш, земай K800 не му мисли много, камерата му е добра 3.2 има Xenon светкавица на тъмно прави добри снимки ко да говоря перфектен е за снимки. А K850i е още по перфектен признавам го!!!

Редактирано от kopeto (преглед на промените)

K800 няма да съжаляваш.Перфектен телефон

Пак се налага да повторя-просто К800 е в друга по-висока категория и възможностите му са по-голями,независимо че е малко по-стар от другите 2 !

Какво рулз уеееее ? Това че е с 2 mpix камера и няма Xenon Ли ?

Ако се чудите вземайте K800 няма да съжалявате, а ако си вземите K850i изобщо дори няма да съжалявате прави перфектни снимки на тъмно и на светло.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.