Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с CD/DVD

Featured Replies

Проблема е следният: Записах си един филм на DVD всичко мина добре. След време се опитвам да си пусна филма през DVD-ROM-а, обаче не ставаше, първо се мъчеше да го разчете, а после ми показва "Source error...". На DVD-то имаше и други филми, но само този създава проблеми. Къде може да е проблема? Записвачката ли е дефектна, или DVD дискът е некачествен? Дискът не е одраскан, дори е в много добро състояние. (Между другото имам 2 CD/DVD-ROM на PC-то, и на двата не го разчита, също така имам и дискове с песни, някои песни ги разчита до някъде и после забива като се мъчи да ги разчете.)

Много ще се радвам ако можете да идентифицирате къде може да е проблемът.

Редактирано от dzvero007 (преглед на промените)

Ми ти си отговори сам.Като и на двете устройства прави така значи проблема или е в диска или в софтуера.

• Автор

Мисля си че записвачката не го е записала както трябва ?! Има ли такава възможност?

Мисля си че записвачката не го е записала както трява ?! Има ли такава възможност?

Да.Голяма.Каква марка дискове ползваш?

Затова мразя ... оф не се сещам как се казваше ... абе това да записваш много неща на един диск. Това се прави с функцията Disc-at-once на Неро. Но пак се случва да прави проблеми.

Затова мразя ... оф не се сещам как се казваше ... абе това да записваш много неща на един диск. Това се прави с функцията Disc-at-once на Неро. Но пак се случва да прави проблеми.

Ами на мен така ми прави домашното ДВД като добава още един филм на мултисесийно ДВД.Новия филм не го чете а стария го чете.Смотана работа.

• Автор

Полззам Emtec, купих ги за 80 стотинки 10 диска. Възползвах се от това защото тук във Франция 5 DVD струват 15-20 евро. Затова си помислих че може и дискът да не е качествен.

Полззам Emtec, купих ги за 80 стотинки 10 диска. Възползвах се от това защото тук във Франция 5 DVD струват 15-20 евро. Затова си помислих че може и дискът да не е качествен.

С тези никога не записвам защото са за мен боклук.Пробвал съм с два такива диска и от двата не стана нищо.Купи си друг диск пробвай с него и виж дали нещо ще стане.

Следи ми мисълта - Emtec ... Princo ... 40 Години Метро ... градска тоалента. Така подреждам аз нехубавите дискове в деградиращ ред. Виждаш, че Емтек са ниско. Особено DVD-R. Най-добре е да се използват Verbatim/Memorex.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ви за бързите отговори. Всъщност излиза е проблемът че във диска а не във записвачката ?

Следи ми мисълта - Emtec ... Princo ... 40 Години Метро ... градска тоалента. Така подреждам аз нехубавите дискове в деградиращ ред. Виждаш, че Емтек са ниско. Особено DVD-R. Най-добре е да се използват Verbatim/Memorex.

Maxell са без грешка.На цвят са тъмнооранжеви-златисти.И Verbatim вършат работа ама са по-скъпи.А Princo никога не са ми правили проблем сд-та.Напротив.Аз музика на тях записвам.

Благодаря за бързите отговори rcopy. Всъщност излиза е проблемът че във диска а не във записвачката ?

Спокойно!Не е в записвачката.Няма повод за претиснение.Весели празници. :)

Записвачката е последния възможен пробем. Най-вероятно са дисковете.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.