Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да кача Java игри?

Featured Replies

Как да кача Java игри през IRDA на SE K500i???

Като отворя директориите на телефона (със софтуера) не ми изкарва директориите "Игри" и "Приложения", а другите ми ги изкарва.

Някой има ли идея къде е проблема???

На мен софтуера не ми изкарва папките на телефона(имам някакъв проблем с програмата) но си качвам игри без проблем.Тегля ги от нета в компютара и после ги качвам на телефона те сами се записват в папка игри. biggrin.gif

• Автор
На мен софтуера не ми изкарва папките на телефона(имам някакъв проблем с програмата) но си качвам игри без проблем.Тегля ги от нета в компютара и после ги качвам на телефона те сами се записват в папка игри. biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря ти!

А с кой софтуер работиш?

Къде задаваш да се копират игрите?

http://maestro.intramail.ru/files/java/ind...age=6&sort=date В тази страница има игрички.Аз ползвам foat's mobile agent предполагам че ползваш същата програма горе има икона на телефонче като кликнеш на него ти дава папките на компютара и си качваш играта.Не знам защо на мен пък не ми дава да отварям папките на телефона,смсите.Дава ми информация само за обажданията.Ти с каква програма си и ако е mobile agent коя версия е защото ми се струва че моята е стара версия.
  • Автор

Аз съм със "File Manager" от сайта на SE. Успях да кача игри. Благодаря ти. Могат да се качват и без софтуер като кликнеш с десен бутон на играта избираш send to, но тел. трябва да е свързан с инфрареда. Имам Mobiledit 1.97. Ако искаш да я пробваш ще ти я кача някъде да си я дръпнеш.

А знаеш ли как (и дали) може да се махне надписа на оператора или да се сложи лого?

Не съм я ползвал тази програма изпрати ми линк да си я изтегля.Ще я пробвам.Маи не става да махнеш логото.Четох нещо подобно в един форум. :bye:

Не съм ползвал"File Manager',mobiledit я имам.С кабел съм.На тази програма която ползвам сега компютара намира телефона на 3 порт.Преди това имах самсунг пак ползвах 3 порт но на Mobiledit 1.97 не ми излиза 3 порт.Ти кои порт ползваш?Не знам каде е проблема?С win 98 съм дали е от това? :)

• Автор

Извинявай, че се загубих, но ме налегна голяма работа.

Аз не ползвам кабел свързвам го през инфрачервения порт.

Това е линка http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&...ps1_1&pid=10176

Успех :ph34r:

• 6 месеца по-късно...
  • Автор

При samsunga мисля че трябваше да се въвеждат някакви кодове за да можеш да качиш игри от компа.

При samsunga мисля че трябваше да се въвеждат някакви кодове за да можеш да качиш игри от компа.

<{POST_SNAPBACK}>

А откъде да ги намеря тия кодове? ohmy.gif

• Автор

Ако всичко върви наред довечера ще имам кодовете за D500.

Ще ти ги пратя да пробваш.

• Автор

Извинявай за забавянето!!!

Виж ТУК

Успех cool.gif

• 8 месеца по-късно...

Здравейте,

Виждам, че темата е доста стара, но все пак:wors:

Интересува ме дали някой знае как да си кача игри на самсунг е 720. Като ги пратя на тел по БТ ги запазва в папка други файлове и дотам. Ще съм много благодарен ако някой сподели някоя хитринка.

Мерси предварително!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.