Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Bluetooth Drivers за Нокия 6288

Featured Replies

Моля ви ако някой знае от каде мога да си намея Kingsun-959 Bluetooth драйвъри за Нокия 6288 да моля да пише.Колко тарсих нищо не намерих .Дано някой знае .

Благодаря на вскички помогнали :rolleyes:

Това за Нокията ли е или за компютъра?Дай да се изясним.Предполагам имаш блутут във вид на флашка и за него ти трябва така ли?

• Автор

Да имам си BT и искам да си мятам на тела разни нещица но....!Ако можеш помогни много ще сам ти благодарен :rolleyes:

Моля ви ако някой знае от каде мога да си намея Kingsun-959 Bluetooth драйвъри за Нокия 6288 да моля да пише.Колко тарсих нищо не намерих .Дано някой знае .

Благодаря на вскички помогнали ;)

Що не си дръпнеш от официалния сайт на "Нокия"-"Нокия пи-си сюите"?Аз не знам как се работи с тази програма,но хората казват,че с нея ставало.Само трябвало да бъде пъхнато устройството в компа.

P.S.Когато аз си купих от магазина "блутут" устройството,ме предупредиха,че може да не работи,защото е версия ДВЕ,а "Нокия" поддържала версия ЕДНО и мога да го върна.Така и направих и си намерих устройство версия 1.

Редактирано от antei225 (преглед на промените)

• Автор
Що не си дръпнеш от официалния сайт на "Нокия"-"Нокия пи-си сюите"?Аз не знам как се работи с тази програма,но хората казват,че с нея ставало.Само трябвало да бъде пъхнато устройството в компа.

Пробвах но не става иска ми драйвъри : Cannot use the connection type.Check that all the needed, hardware ,software and drivers get available.

Това пише на сякаде ми иска драйвери.Моля ви помогнете.

Заедно с блутута трябва да има диск с драйвери който трябва да инсталираш.Ако случайно няма си изтегли BlueSoleil от нета.

• Автор
Заедно с блутута трябва да има диск с драйвери който трябва да инсталираш.Ако случайно няма си изтегли BlueSoleil от нета.

Диска един френд го счупи, и без това драйверите от диска не ставаха.Изтеглих Bluesoleil но неможе да намери прикачен BT кам USB-To.Пак опира до драйвъри.Ако може някакаф друг начин

Пробвах но не става иска ми драйвъри : Cannot use the connection type.Check that all the needed, hardware ,software and drivers get available.

Това пише на сякаде ми иска драйвери.Моля ви помогнете.

В самото устройство трябва да има инсталационен диск и той не е за определена марка телефон.

по принцип трябва да има в нета драйвер за него самоч аз успях да намеря само това http://members.driverguide.com/driver/deta...driverid=925661 само че за него пише: usb - irda kingsun ks 959 infrared adapter Driver

sad.gif

Еми приятел, има балкан разлика между Irda и Bluetooth. Виж си марката на устройството и си дръпни драйвъри. С BlueSoleil би трябвало да става. То маи д колкото знам зависи и от марката. Веднъж бях използвал един Belkin Bluetoth, обаче и за него си манерих.

• Автор
Еми приятел, има балкан разлика между Irda и Bluetooth. Виж си марката на устройството и си дръпни драйвъри. С BlueSoleil би трябвало да става. То маи д колкото знам зависи и от марката. Веднъж бях използвал един Belkin Bluetoth, обаче и за него си манерих.

Точно това е проблема че немога да намеря Драйвъри.За това питам дали някой има или знае от каде мога да си намеря.

Kingsun Ks-959 Bluetooth drivers !

• Автор
Виж тук пак има някаква тема за такива проблеми. тук

Aко не забеляза темата пак аз сам я писал и моля ви някой да пише откаде мога да си намеря Driveri а не да ми показва теми в които аз сам писал се едно не ги знам.Моля ви помогнете защото се отчаях вече ;(

Aко не забеляза темата пак аз сам я писал и моля ви някой да пише откаде мога да си намеря Driveri а не да ми показва теми в които аз сам писал се едно не ги знам.Моля ви помогнете защото се отчаях вече ;(

Нали може да не ни се караш,тук сме за да ти помогнем,а ти се държиш гадно.

Относно проблема ти,използвай линка отдолу,разгледай стратията и нарави всичко,кото е написано.Стъпка по стъпка,и чети внимателно.

Тази програма е уникално яка,аз съм с нея.

http://www.hicomm.bg/forum/index.php?showtopic=508

Ако имаш проблем пиши пак тук.

Редактирано от bankov (преглед на промените)

Нов bluetooth за компюютър струва между 8 и 15 лева средно.

Ако смяташ че някой ще седне да си губи времето , защото ти си си купил(а) някаква измислена марка , а пък си си прецакал и диска , много се съмнявам.

Преди 3,5 години ,когато си купих първия bt цената му беше 68 лв(и все още работи).

А сега при тези цени е просто срамно да пускаш такива теми , само да изморяваш хората с глупости.

Успех.

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

• Автор

Ами човек неможе да намери никакво устройство.Всичко правя както в указанието но...!Благодаря все пак ;(

Joro АКо искаш купи ми , защото на мене не ми се дават още 20 лева.Като си толкоз Богат моля те купи ми пфф.

Точно това е проблема че немога да намеря Драйвъри.За това питам дали някой има или знае от каде мога да си намеря.

Kingsun Ks-959 Bluetooth drivers !

Виж ТОВА дали няма да ти свърши работа.Прочети коментарите и реши.

Прости си инсталирай Bluesoleil в дата го има,и ще ти тръгне :clap:

• Автор
Прости си инсталирай Bluesoleil в дата го има,и ще ти тръгне ;)

Bluesoleil пробвах поне 4-5 версий и нищо не стана тряат ми дривери с програми нищо не става !

Bluesoleil пробвах поне 4-5 версий и нищо не стана тряат ми дривери с програми нищо не става !

Ако ти неможеш тва е друг проблем,имам съвсем обикновен Bluetooth.Инсталирах си програтама,инсталира си драйверите и сега си бачкам.В програмата се съдържат драйверите и се задействат след като я инсталираш.Обясни какво правиш,и какво точно не става.За да ти намери драйвери bluesoleil трябва,първо да го инсталираш без да мушкаш bluetooth.Като се инсталира слагаш го и си намира драйветите.

Редактирано от bankov (преглед на промените)

• Автор

Ами вкарвам Bluetootha и нещо неще да го намери показва отдолу че сам го вкарал но със сякакви програми сам пробвал но неще да го намери sad.gif Това става sad.gif Затова тарся драйвъри за него !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.