Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с компа!

Featured Replies

Озаглавих така темата защото все още незная всъщност какво му е! Имам само предположения и ще се радвам ако и вие дадете вашото та да зная какво да правя! Така ще започна от начало! Купих си ново дъно Jetway IP35 SG, процесор Intel E2140,

RAM 2x1 gb PQI 800,видео G-Force 8400 SL и захранване Codagen 350 W.

При инсталация на Windows XP всико върви нормално до момента след форматиране когато почва да копира файловете на диска почват да ми излизат съобщения че немже да копира даден фаел, предполагам всички са го виждали има опции да повтори да пропусне или да прекрати инсталацията! Помислих си че е от СД-то но пробвах един стар диск с ХР и всичко мина ок! След което пробвах пак новия диск който си записах с всички ъпдайти но пак не стана, толкова ми беше кеф да го ръчкам, че не издържах и сложих старото ХР! След което сложих всички необходими драйвери за всяка една част и почнах да си слагам програмките който си слагам обикновенно! И реших да си сложа някоя нова игричка изтеглих си една която беше архивирана и пробвах да я сложа но ми даваше проблем в архива (CRS error) по разгледах в мрежата и до колкото видях това нещо означава че има проблем най вероятно с преноса на данни! Други проблеми нямам!

Въпросът ми е от кое е проблемът! Аз предполагам че е от рамта не че не работи, но неработи добре с моето дъно! Надявам се някой да даде някой съвет че вече от една седмица си блъскам глата и се чудя какво да правя! Давайте съвети и питайте ако нещо не ви е станало ясно с удоволствие ще отговарям! Тъкмо и аз ще понауча нещо ново!

Относно първия проблем е по-скоро от самия диск, а не от ПЦ-то. А за втория мога да кажа, че според мен архива е повреден.

• Автор

Не е от архива защото на почти всички архиви ми го прави, а за харда не мога да кажа че е от него защото до сега никога не съм имал проблем с него! В защита на моята теза, имам още един хард пробвах на него да го инсталирам и пак същия проблем!

Редактирано от reddek (преглед на промените)

Напълно съм съгласен с taz_the_devil за първия ти проблем , даже си мисля че се опитваш да инсталираш Windows Xp Black Edition - близо 4 GB DVD .Е и аз имах проблема с такъв диск , просто копието беше фалшиво . А за втория проблем , коя е играта че да я намерим в някакъв друг формат да видиш дали ще имаш проблем ?

• Автор

Играта е Call of Duty 4 този дето се разархивира и се ребилдва под дос! Пробвах с исото всичко си беше както трябва, но накрая като река да го стартирам ми дава че шорткътите са невалидни да десктопа пък като стартирам директно от Демон тулса стартира се и се изключва още преди да е заредил основния екран! Пробвах да исталирам НФС-то последното и нямах никакъв проблем инсталирах си го и си игаря на него сега! Пак си мисля че не е от харда, възможно ли е да е от рамта!

Нямаш проблеми с компютъра. Ако нещата, които теглиш са на торенти, пускай по един Hash Check след като свършат.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.