Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос свързан с Cashfiesta

Featured Replies

Адресирам въпроса си до хора , които се занимават с ######(печелене на пари онлайн)Той е следния:

Интересувам се от това :Идва време да си получа чека от тях но трябва да напиша адрес.Живея във Варна , в голям квартал , но нямам улица тя си е малка и няма име , търсил сам навсякъде ако напиша quarter "Vazrajdane 1(Квартал "Възраждане 1 ") ще е проблем ли да ми бъдат доставени парите?

Благодаря :P

Редактирано от kris_fe (преглед на промените)

Защо не дадеш някой по-сигурен и по-точен адрес (на баба ти, на някой много добър приятел,на леля ти и т.н.) Абе въобще друг адрес на който да имаш сигурен човек.Успех.

• Автор

Не бях си помислял , но те като ти го дават предполагам , че свиряват нещо или кот си написал като адрес не ги интересува там ги дават :)

Виж на някои писма дето си получавал до къде са адресирани и готово... biggrin.gif

Е виж за това не зная. Ти може да дадеш името на този който ще получи чека.Не съм сигурен де. Все пак дано стигне.

• Автор

Абе въпроса си е до някъде спорен като си гледам електроната поща не са ми пратили писмо с конкретен мой адрес ще им напиша едно писмо на английски на ###### пък да видим дали ще ме удостоят с внимание

направо ще ти кажа че тва е пълна набутвация да движиш човечето пфф и да правиш реферали не го казвам защото съм оптимист а го казвам заради личен опит ... 5 месеца го движа насъбирах по 35 000 на месец и накрая 1 стотинка не видях така че пич сори ама не се надявай че така се получават пари ако стааваше така то нямаше да има смисъл да работим да седим на смени ден и нощ пред компа да мърдаме лапето/човечето и да печелим поне да си плащаме за хляб и за тока [mrgreen]

• Автор
направо ще ти кажа че тва е пълна набутвация да движиш човечето пфф и да правиш реферали не го казвам защото съм оптимист а го казвам заради личен опит ... 5 месеца го движа насъбирах по 35 000 на месец и накрая 1 стотинка не видях така че пич сори ама не се надявай че така се получават пари ако стааваше така то нямаше да има смисъл да работим да седим на смени ден и нощ пред компа да мърдаме лапето/човечето и да печелим поне да си плащаме за хляб и за тока [mrgreen]

Хмм..а special offers там да си цъкал , да си се регвал или просто си си поискал чека , а той не е дошъл

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.