Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Книги за създаване на програми

Featured Replies

Хора кажете моля ви някой заглавия на книги свързани с убочение за създаване на програми понеже искам да я купя за един приател а аз не съм в час с тези неща.Трябва ми книгата да е като учебен курс за начинаещи за създаване на програми и тем подобни.Мерси предварително.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

И на какъв език по-точно иска да пише приятеля ти? Защото има доста езици за програмиране. Едни от добрите са : C, C++, C#, PHP, Java.. и още много други. Ако е наистина начинаещ в тази област бих те насочил първо към някой по-лесен език като например Pascal. Струва ми се идеален за начианещ в тази област. Ако съм ти дал погрешно мнение моля да ме поправите. Приятен и лек ден cool.gif

• Автор
И на какъв език по-точно иска да пише приятеля ти? Защото има доста езици за програмиране. Едни от добрите са : C, C++, C#, PHP, Java.. и още много други. Ако е наистина начинаещ в тази област бих те насочил първо към някой по-лесен език като например Pascal. Струва ми се идеален за начианещ в тази област. Ако съм ти дал погрешно мнение моля да ме поправите. Приятен и лек ден cool.gif

Той не е толкова начинаещ а за паскал знам че е работил с това.Иска пича да се опита да направи нещо смислено и аз незнам какво точно иска и вече незнам към кой да се обърна за помощ.... Просто ми трябва някое заглавие на книга за може да се занимава един пич ми каза за Microsoft Visual Basic и също така с нея да му взема Програмиране = ++ Алгоритми дали ще свърши някаква работа ?

Ами не знам....лично според мен ...щом се е занимавал с програмиране и не е толкова начинаещ да се хвърля направо на Microsoft Visual Studio. Занимавал съм се много с Delphi, но свястна книга за него не съм виждал. Basic....става, да. Има много хубави книги и за C. Аз имам една такава но тя те запознава с основите на езика. Тук вече ти си реши кое от двете да му избереш. Basic или Visual студиото. Успех! cool.gif

• Автор
Ами не знам....лично според мен ...щом се е занимавал с програмиране и не е толкова начинаещ да се хвърля направо на Microsoft Visual Studio. Занимавал съм се много с Delphi, но свястна книга за него не съм виждал. Basic....става, да. Има много хубави книги и за C. Аз имам една такава но тя те запознава с основите на езика. Тук вече ти си реши кое от двете да му избереш. Basic или Visual студиото. Успех! cool.gif

Добре мерси братле много за помоща найстина ти благодаря.

Но имам само още едно въпросче другата книга там с алгоритмите кадето съм и написал заглавието в предишният поост ще му свърши ли работа ако му я взема с Basic?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.