Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв GSM да си взема ?

Featured Replies

Какъв телефон ми предлагате да си взема от тези трите:

Nokia 6120 Classic post-126268-1201608676_thumb.jpg

Nokia N90 post-126268-1200849539_thumb.jpg

Моляви кажете че и трите ми харесват.

post-126268-1200849493_thumb.jpg

post-126268-1200849582_thumb.jpg

Редактирано от b357159a (преглед на промените)

Какъв телефон ми предлагате да си жзема от тези трите:

Nokia E50 post-126268-1200849582_thumb.jpg

Nokia 6260 post-126268-1200849493_thumb.jpg

Моляви кайете 4е и трите ми харесват.

Който и да си вземеш- няма да сбъркаш, все пак са Нокиа :)

Какъв телефон ми предлагате да си жзема от тези трите:

Nokia E50 post-126268-1200849582_thumb.jpg

Nokia 6260 post-126268-1200849493_thumb.jpg

Моляви кайете 4е и трите ми харесват.

Здравейте! От тези трите за мен най-добър е Н90! Това е моето мнение!

Ако пренебрегнем големината-N90!Иначе 6260,а Е модела е с бизнес насоченост!

Редактирано от bob4o (преглед на промените)

Който и да си вземеш- няма да сбъркаш, все пак са Нокиа :wors:

Така е!!! ;)

Лично аз предпочитам sonyericsson като марка.

И аз съм като тебе,но човека пита конкретно за три модела на Нокиа!

E50 е избора между трите. Другите изобщо не се вместват в нормалните габарити и тегло за смартфон , камо ли за обикновен телефон, особено N90 е по-голяма и тежка и от повечето покети ,става и за самоотбрана .

Успех.

Който и да си вземеш- няма да сбъркаш, все пак са Нокиа :)

Като е Нокиа да не е 100 кила ? Мразя да робувам на марки ... кеф ти днеска Нокиа кеф ти утре Самсунг , СЕ , или LG ,а и да не говорим ,че и Нокиа си имат издънки - разрови се малко из форума да видиш какво имам в предвид...

От 3те бих избрал N90 - 3G , най-добрата камера (от 3те) , върти се на всички посоки (гъзарийка нали?) и най-добрият дисплей (като цветове и резолюция) , добър е и за заснемане на видеоклипове.. да 173 грама е тежест ,която горкия човек не би издържал ,а разликите в големината в сравнение с 6260 са умопомрачителни... (около 1,2 мм в полза на 6260)

Като цяло от 3те по-добър е Н90 , но на цената на 60-70 грама и някой друг мм , но с добрия дизайн мисля ,че нещата се уравновесяват ;)

И все пак не каза ,за какво го вземаш този телефон? За работа (смисъл функционалност и лекота) ? За лъскава играчка ,която няма да те е срам да показваш? Да има просто нещо ,с което да се обадиш ?

Както и да е за мен и при 3те случая Н90 ще си е на място ...

Е50 е след него , но откъм дизайн съкс яко ... няма разлика с Нокии от преди 3-4 години , същия правоъгълен батал , камерата ,не знам дали може да направи читава снимка ,която да е прилична при отваряне в пълен размер... Ако ще я купуваш по-добре да е модела без камера..

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

От тия трите E50,иначе и трите не са първа младост.Ако имаш още 100 кинта можеш да си вземеш малко по-нов телефон с едно поколение Симбиан по-нов.

От тия трите E50,иначе и трите не са първа младост.Ако имаш още 100 кинта можеш да си вземеш малко по-нов телефон с едно поколение Симбиан по-нов.

Напълно съм съгласен с майора.Прегледай за малко по нов модел и ако не ти хареса нищо друго просто избирай един от трите в зависимост от това кой те грабва още от пръв поглед.Вероятноста за грешка е минимална понеже и трите са от "умните" телефони.Вече все по малко програми излизат за старите платформи.Иначе избора е само твой.Ако се нуждаеш от предложения с радост ще помогна с каквото мога.

• Автор

Хайде вече изключвам Е50 от списака и слагам Nokia 6120 Classic.

• Автор

и 6260-то го махам отказжам се и от него

Ами то само май N90 остана?

Можеш спокойно да си вземеш Nokia 6120 Classic.Аз си взех такъв и съм доволен от избора си.Можеш да погледнеш също и Nokia E51,даже има и тема за него от dragozow (браво на него <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_rolleyes.gif' alt=':rolleyes:'> ) цък .И двете Нокии са смартфони с доста компактни размери и доста функции,с новия Симбиан 9.2 са.От 3 месеца имам 6120 и досега няма бъгове или забивания на телефона.Е,слабото място на 6120 е батерията,но лично при мен кара по 3,5-4 дена,а все пак го ползвам доста.Ако харесваш слайдерите виж Е65.Само че Е65 е със Симбиан 9.1.

Поздрави и успех с покупката.

Редактирано от kristo (преглед на промените)

Най-добре кажи колко е бюджета и какво очакваш от телефона.Аз лично съм на мнение че където 300,там и 400 ако е в името на нещо по-добро.

Ако харесваш слайдерите виж Е65.Само че Е65 е със Симбиан 9.1.

Поздрави и успех с покупката.

Само да вметна, че разликата в цената между 6120 класик и Е65, както и Е51, хич не е малка, към 200 кинта отгоре някъде.

Определено при тези опстоятелсва по добрия вариянт N90.Много голам дисплей(размера е огромен на телефона),сравнително добра камера.Така че тава за сега е по-добрия вариянт от двата.Ако се спреш на нещо друго пак ще коментирам.

Според мен най-добър от тези които си предложил е 6120, но ако кажеш горе долу на каква цена си търсиш телефон, ще ти препоръчам нещо по-добро ако разполагаш с повече пари за нов телефон!

• Автор

Момчета много ви благодаря за всичките ви отговори и мнения. Но ще избера Н90 защото както казва Shrike_avatar е с много голям дисплей а на мен такав телефон ми трябва е ако пусна някоя друга тема моляви отговаряйте. всички бяхте много точни и ясни благодаря. cool.gifcool.gifcool.gifcool.gif:brick wall::angry::wors::doh:

Момчета много ви благодаря за всичките ви отговори и мнения. Но ще избера Н90 защото както казва Shrike_avatar е с много голям дисплей а на мен такав телефон ми трябва е ако пусна някоя друга тема моляви отговаряйте. всички бяхте много точни и ясни благодаря. cool.gifcool.gifcool.gifcool.gif:P;):) :)

Аз определено не те съветвам да вземеш Н90 , не знам кой те излъга че дисплея е голем . А основния проблем е че телефона е доста стар , съответно със стара версия на симбиан , бая огромен и тежък.

По добре вземи 6120

Редактирано от board (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Късно видях темата :) .Н90 минуса освен големината му е че това с въртенето на всички страни,го прави по-малко издръжлив.Ако се счупи не го брой като телефон.Казаха ти , по добре си вземи 6120 :)

• 2 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.