Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с рутер D-Link DI-524

Featured Replies

Здравейте, искам да споделя Интернет и локална мрежа между два компа. Настройките на рутера мисля, че съм ги направил вярно, но когато дам на рутера да се конектне, няма нито локална, нито Интернет. В лога дава грешка 112, което мисля е timed out. Прави ми впечатление, че когато дам clone на мрежовата карта на компа, в полето status MAC адреса не се променя. Без рутера от доставчика получавам ТТЛ различно от единица. Ще съм благодарен за някакви идеи по проблема.

С рутера трябва да има диск за автоматично конфигуриране. Пусни го, да видиш дали всичко ще е наред.

Здравейте, искам да споделя Интернет и локална мрежа между два компа. Настройките на рутера мисля, че съм ги направил вярно, но когато дам на рутера да се конектне, няма нито локална, нито Интернет. В лога дава грешка 112, което мисля е timed out. Прави ми впечатление, че когато дам clone на мрежовата карта на компа, в полето status MAC адреса не се променя. Без рутера от доставчика получавам ТТЛ различно от единица. Ще съм благодарен за някакви идеи по проблема.

Пробвали всичко това което си го направил, клонирал МАК-а и така на нататък да дадеш рестарт на рутера.. Я дай малко повече инфо какво си правим, какви ИП-та слагаш, на кой доставчик си..

• Автор

MAC адреса го промених. Оказа се, че навсякъде където има полета за промяна на МАС адреса трябва да се смени, т.е за статичен ИП, за динамичен ИП, за РРТП и т.н. Сега има Интернет, но няма локална мрежа. Може би проблема е в рутиращата таблица. Доставчика е Оптиспринт Плевен. Мисля, че проблема е в рутирането между локалната и ВПН.

• Автор

Всичко вече е ОК. Благодаря на отзовалите се.

Всичко вече е ОК. Благодаря на отзовалите се.

Ами сподели с нас какъв е бил проблема и какво решение си намерил

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.